Neler Yeni

Windows update yapma

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet ali civelek
Windows 10 dan 11 e update yapicam ama oyunlarim ve dosyalarım silinirmi merak ediyorum eger silinmezse kurucam 11 i

Ekler

• IMG_20250301_004114.jpg
    IMG_20250301_004114.jpg
    520.1 KB · Hit: 25

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Umut
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet ali civelek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır hocam dosyaları sakla seçeneğini seçerseniz silinmez
Reis aradan uzun sure gecmis yeni fark ettim sunu demek istiyorum orada dosyalari sakla diye bir secenek yok ne yapmaliyim birde normal windows 11 atarsam oyunlar falan gidermi gitmezse aralarindaki fark nedir

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Umut
Reis aradan uzun sure gecmis yeni fark ettim sunu demek istiyorum orada dosyalari sakla diye bir secenek yok ne yapmaliyim birde normal windows 11 atarsam oyunlar falan gidermi gitmezse aralarindaki fark nedir
hocam normalde seçenek olması lazım fakat şimdi USB ile mi arıyorsun yoksa normal Windows update yerinden mi @muhammet ali cvlk

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet ali civelek
hocam normalde seçenek olması lazım fakat şimdi USB ile mi arıyorsun yoksa normal Windows update yerinden mi @muhammet ali cvlk
Reis update yerinde o dedigin secenek yok
Bide sunu sorayım hani usb ile atarken silinirmi galiba anladigim kadariyla o dedigin secenek usb de var birde aralarinda fark varmi update ile usb ile atmanin cunku usb ile atmayi bilmiyorum ve kurcalamakta istemem bu yuzden update daha cazip geliyor yani kısaca ne yapmalıyım sence

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Umut
Reis update yerinde o dedigin secenek yok
Bide sunu sorayım hani usb ile atarken silinirmi galiba anladigim kadariyla o dedigin secenek usb de var birde aralarinda fark varmi update ile usb ile atmanin cunku usb ile atmayi bilmiyorum ve kurcalamakta istemem bu yuzden update daha cazip geliyor yani kısaca ne yapmalıyım sence
USB ile atarsan hocam sistemi sıfır aldığın gibi olur yani dosyaları falan komple siler fakat normal bir şekilde update yerinden yaparsan tüm dudakların kalır sadece işletim sistemi değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet ali civelek
USB ile atarsan hocam sistemi sıfır aldığın gibi olur yani dosyaları falan komple siler fakat normal bir şekilde update yerinden yaparsan tüm dudakların kalır sadece işletim sistemi değişir
Anladim reis bir fark yok degilmi ikisi arasinda bazı insanlar update yapma falan diyor baska forumlarda

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Umut
Anladim reis bir fark yok degilmi ikisi arasinda bazı insanlar update yapma falan diyor baska forumlarda
onlar genellikle hata çıkmasın veya dediğim gibi bütün dosyaları silip daha temiz bir şekilde devam etmen için diyor bir de yanlış bilmiyorsam USB ile yaparsan sürücülerde siliniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet ali civelek
onlar genellikle hata çıkmasın veya dediğim gibi bütün dosyaları silip daha temiz bir şekilde devam etmen için diyor bir de yanlış bilmiyorsam USB ile yaparsan sürücülerde siliniyor
Teşekkür ederim reis bilgilendirdigin icin valla o kadar oyun yuklemekle ugrasamam tekrar benim icin en iyi update gibi gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,004
Üyeler
172,019
Son üye
Skymoonq
Top Bottom