windows üstüne windows kurursak eski windows silinir mi?

ProCoup

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Windows 10 laptopum var sistem düşük olduğu için windows 7 ye döncem . rufus dan yazdırdım direk pc yi flashdan çalıştırıp format atmadan kurursam sorun olurmu?

Format işi öyle oluyor zaten formta başlayacaksın hiç bir şey yapmadan daha sonralar senin Windows kurmak istediğin dizini seçme ekranın gelecek orada sistem diye bir dizin bulunacak, onu biçimlendir diyeceksin ve biçimlendirdiğin sistem dizinini seçip kuruluma devam edeceksin ve sorunsuz kurulum yapacaksın.

a75778942c21c71d2759c9967a22ba2b2e70097e.jpg

Bir çok kez format atmış biriyim, yardımcı olmaya çalışırım, aslında çok basit.

Format işi öyle oluyor zaten formta başlayacaksın hiç bir şey yapmadan daha sonralar senin Windows kurmak istediğin dizini seçme ekranın gelecek orada sistem diye bir dizin bulunacak, onu biçimlendir diyeceksin ve biçimlendirdiğin sistem dizinini seçip kuruluma devam edeceksin ve sorunsuz kurulum yapacaksın.

Alıntıyı görüntüle

Teşekkürler Hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

hocam systm'liyi seçip formatladıktan sonra diski seçip next mi decem

Alıntıyı görüntüle

doğru kral güzel söyledin

Windows 10 laptopum var sistem düşük olduğu için windows 7 ye döncem . rufus dan yazdırdım direk pc yi flashdan çalıştırıp format atmadan kurursam sorun olurmu?
aynı işletim sistemini kurunca başta seçerek 2si arasında geçilebiliyordu galiba ama 2 tane üst üste farklı kurarsan windows.old klasörü gelir ve eski işletim sistemi orda kalır ama başlatamazsın

eğer temiz kurulum istersen format ekranındaki tüm diskleri biçimlendir yapıp kurulumu başlat temiz kurulum olur her şey silinir

aynı işletim sistemini kurunca başta seçerek 2si arasında geçilebiliyordu galiba ama 2 tane üst üste farklı kurarsan windows.old klasörü gelir ve eski işletim sistemi orda kalır ama başlatamazsın

eğer temiz kurulum istersen format ekranındaki tüm diskleri biçimlendir yapıp kurulumu başlat temiz kurulum olur her şey silinir
hocam bir şey sorcam burdan windows 8.1 yazıyor bunu indirdiğimzde windows 8.1 mi kurulacak.

USB uzerinden format atma oluyor o zaten. Bilgisayari USB'den baslatmaniz gerek setuptan degil.

Bütün her şeyi silmek istiyorsanız hepsini silin 1 tanesi artık sil deseniz de bir şey olmayacak çünkü boş kalacak yani ona kurulum yapacaksınız hepsi silinip birleşir temiz kurulum yani hiçbir dosyan kalmaz

Eğer dosyalarım kalsın sadece windows değiştirmek istiyorum diyorsan 28gb olan hariç diğerlerini sil o 28gb olana ileri de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,541
Üyeler
174,893
Son üye
elyfall07
Geri