Teşekkürler Hocam.Format işi öyle oluyor zaten formta başlayacaksın hiç bir şey yapmadan daha sonralar senin Windows kurmak istediğin dizini seçme ekranın gelecek orada sistem diye bir dizin bulunacak, onu biçimlendir diyeceksin ve biçimlendirdiğin sistem dizinini seçip kuruluma devam edeceksin ve sorunsuz kurulum yapacaksın.
Alıntıyı görüntüle
Bir çok kez format atmış biriyim, yardımcı olmaya çalışırım, aslında çok basit.
hocam systm'liyi seçip formatladıktan sonra diski seçip next mi decemFormat işi öyle oluyor zaten formta başlayacaksın hiç bir şey yapmadan daha sonralar senin Windows kurmak istediğin dizini seçme ekranın gelecek orada sistem diye bir dizin bulunacak, onu biçimlendir diyeceksin ve biçimlendirdiğin sistem dizinini seçip kuruluma devam edeceksin ve sorunsuz kurulum yapacaksın.
Alıntıyı görüntüle
doğru kral güzel söyledinFormat işi öyle oluyor zaten formta başlayacaksın hiç bir şey yapmadan daha sonralar senin Windows kurmak istediğin dizini seçme ekranın gelecek orada sistem diye bir dizin bulunacak, onu biçimlendir diyeceksin ve biçimlendirdiğin sistem dizinini seçip kuruluma devam edeceksin ve sorunsuz kurulum yapacaksın.
Alıntıyı görüntüle
aynı işletim sistemini kurunca başta seçerek 2si arasında geçilebiliyordu galiba ama 2 tane üst üste farklı kurarsan windows.old klasörü gelir ve eski işletim sistemi orda kalır ama başlatamazsınWindows 10 laptopum var sistem düşük olduğu için windows 7 ye döncem . rufus dan yazdırdım direk pc yi flashdan çalıştırıp format atmadan kurursam sorun olurmu?
eğer temiz kurulum istersen format ekranındaki tüm diskleri biçimlendir yapıp kurulumu başlat temiz kurulum olur her şey silinirWindows 10 laptopum var sistem düşük olduğu için windows 7 ye döncem . rufus dan yazdırdım direk pc yi flashdan çalıştırıp format atmadan kurursam sorun olurmu?
hocam bir şey sorcam burdan windows 8.1 yazıyor bunu indirdiğimzde windows 8.1 mi kurulacak.aynı işletim sistemini kurunca başta seçerek 2si arasında geçilebiliyordu galiba ama 2 tane üst üste farklı kurarsan windows.old klasörü gelir ve eski işletim sistemi orda kalır ama başlatamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer temiz kurulum istersen format ekranındaki tüm diskleri biçimlendir yapıp kurulumu başlat temiz kurulum olur her şey silinir
evethocam bir şey sorcam burdan windows 8.1 yazıyor bunu indirdiğimzde windows 8.1 mi kurulacak.
![]()
USB uzerinden format atma oluyor o zaten. Bilgisayari USB'den baslatmaniz gerek setuptan degil.Windows 10 laptopum var sistem düşük olduğu için windows 7 ye döncem . rufus dan yazdırdım direk pc yi flashdan çalıştırıp format atmadan kurursam sorun olurmu?
Butun bolumleri silin ve yeniye tiklayin sonrasinda. Otomatik yeni bolumleri olusturacak.Alıntıyı görüntüle
Hocam burda napcam
Bütün her şeyi silmek istiyorsanız hepsini silin 1 tanesi artık sil deseniz de bir şey olmayacak çünkü boş kalacak yani ona kurulum yapacaksınız hepsi silinip birleşir temiz kurulum yani hiçbir dosyan kalmazAlıntıyı görüntüle
Hocam burda napcam
evethocam bir de yeni windows 7 kurunca eski windows 10 un ürün kimliği geçerliliğini yitirirmi.