O omerfaruk 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 289 Reaksiyon skoru 160 9 Haziran 2020 #1 Windows ayarlarından varsayılan kaydetme konumu ayarlayamıyorum ve bu hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Varsayılan uygulama kaydetme konumunu C den D ye almak istiyorum.
Windows ayarlarından varsayılan kaydetme konumu ayarlayamıyorum ve bu hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Varsayılan uygulama kaydetme konumunu C den D ye almak istiyorum.
furkngrsy 80+ Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 196 Reaksiyon skoru 85 19 Ocak 2021 #2 omerfaruk yazmış: Windows ayarlarından varsayılan kaydetme konumu ayarlayamıyorum ve bu hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Varsayılan uygulama kaydetme konumunu C den D ye almak istiyorum. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Dostum aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu?
omerfaruk yazmış: Windows ayarlarından varsayılan kaydetme konumu ayarlayamıyorum ve bu hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Varsayılan uygulama kaydetme konumunu C den D ye almak istiyorum. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Dostum aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu?