java
80+ Bronze
Merhaba
Bu konuda size nasıl eski windows oyunlarını yeni windows sürümlerine getirmeyi anlatacağım.
I.Kısım Windows 7 Oyunları:
1.Adım: Programı İndirin.
Bu sitede ''Windows 7 Games For Windows 11 and Windows 10'' konusunda ''DOWNLOAD GAMES'' tıklayın. Ve indirin.
2.Adım : Zipten çıkarın ve ''Windows7Games_for_Windows_11_10_8'' tıklayın ve kurulumu başlatın.
(Yönetici İsterse kabul edin)
Dilde Turkish Seçip devam edin.
Kurulumda Oyunları seçip kaldırabilirsiniz.
Kurulumdan Sonra ''Games'' adında klasör oluşuyor.
II.Kısım Windows Vista Oyunları:
1.Adım Dosyayı indirin.
2.Adım inen Zipten çıkarın.
3.Adım Kurmak için Windows Vista Ultimate Extras > Windows Vista Ultimate Extras > Microsoft Games for Win-7-8.1-10 (x86-x64) Multilanguage - Parte 1 > Microsoft Games for Win-7-8.1-10 (x86-x64) Multilanguage - Parte 1 Gidin ve Kurulumu başlatın.
Türkçe Deyin ve devam edin.
Bundan sonrasında ise istemediğiniz oyunu çıkarabilirsiniz.
İleri diyin ve Tekrar İleri diyip kurulumu bitirin.
Oyunlar ''Games'' Klasöründe olacaktır.
java sundu.
Bu konuda size nasıl eski windows oyunlarını yeni windows sürümlerine getirmeyi anlatacağım.
I.Kısım Windows 7 Oyunları:
1.Adım: Programı İndirin.
Windows 7 Games for Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, and Windows 8.
Download Windows 7 Games for Windows 11, Windows 10, and Windows 8. Classic card games from Windows 7.
win7games.com
Bu sitede ''Windows 7 Games For Windows 11 and Windows 10'' konusunda ''DOWNLOAD GAMES'' tıklayın. Ve indirin.
2.Adım : Zipten çıkarın ve ''Windows7Games_for_Windows_11_10_8'' tıklayın ve kurulumu başlatın.
(Yönetici İsterse kabul edin)
Dilde Turkish Seçip devam edin.
Kurulumda Oyunları seçip kaldırabilirsiniz.
Kurulumdan Sonra ''Games'' adında klasör oluşuyor.
II.Kısım Windows Vista Oyunları:
1.Adım Dosyayı indirin.
Windows Vista Ultimate Extras : Microsoft Corporation : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Includes all Extras Games which came on the Windows Vista Ultimate Installation Disc. Enjoy. To install, extract all contents to a folder on your Computer....
archive.org
2.Adım inen Zipten çıkarın.
3.Adım Kurmak için Windows Vista Ultimate Extras > Windows Vista Ultimate Extras > Microsoft Games for Win-7-8.1-10 (x86-x64) Multilanguage - Parte 1 > Microsoft Games for Win-7-8.1-10 (x86-x64) Multilanguage - Parte 1 Gidin ve Kurulumu başlatın.
Türkçe Deyin ve devam edin.
Bundan sonrasında ise istemediğiniz oyunu çıkarabilirsiniz.
İleri diyin ve Tekrar İleri diyip kurulumu bitirin.
Oyunlar ''Games'' Klasöründe olacaktır.
java sundu.
Son düzenleme: