Hocam dc falan gelip anlatamaz mısınız 2gb yer vardı demin c de bir şeyler falan silip anca şey yapabildim.Elimin altında olsa iki dakikada hallederdim de anlatması uzun iş.
Tek tek sahiplikleri alacaksın kullandığın hesap için veya Everybody kişisi için alabilirsin. Böylece herkes erişebilir dosyaya. Zaten sileceğin için önemi kalmayacak.
Sileceğin klasöre sağ tıkla, özellikleri aç. Güvenlik sekmesine gir. Gelişmişe tıkla. Orda üstte çıkan 3 sekmenin üstünde sahiplikleri görünür. 3 sekme için de ayrı ayrı değiştir de ve çıkan pencerede kişi bul'a gir Everybody kişisini seçip onayla. Daha sonra çıkan tüm uyarılara evet de. En son güvenlik sekmesinde Everybody kişisi görünecektir onu etkin sahip yap izinlerinin tikini etkin yap. Artık sahiplik alınmış olur. Silebilirsin.Hocam dc falan gelip anlatamaz mısınız 2gb yer vardı demin c de bir şeyler falan silip anca şey yapabildim.
Elimin altında olsa iki dakikada hallederdim de anlatması uzun iş.
Tek tek sahiplikleri alacaksın kullandığın hesap için veya Everybody kişisi için alabilirsin. Böylece herkes erişebilir dosyaya. Zaten sileceğin için önemi kalmayacak.
Sileceğin klasöre sağ tıkla, özellikleri aç. Güvenlik sekmesine gir. Gelişmişe tıkla. Orda üstte çıkan 3 sekmenin üstünde sahiplikleri görünür. 3 sekme için de ayrı ayrı değiştir de ve çıkan pencerede kişi bul'a gir Everybody kişisini seçip onayla. Daha sonra çıkan tüm uyarılara evet de. En son güvenlik sekmesinde Everybody kişisi görünecektir onu etkin sahip yap izinlerinin tikini etkin yap. Artık sahiplik alınmış olur. Silebilirsin.
Sahibi kısmındaki Değiştir alanına gir. Oradan kişi bul de ve Everybody kişisini seç. Bu ekrandaki aşağıdaki kutucuğu da işaretle "Tüm bağımlı nesne..." diye başlayıp devam eden kısmı. Sonra uygula ve tamam de. Sonra aynı işlemleri denetim ve etkin erişim sekmeleri için de yap.Alıntıyı görüntüle
Burada sekma falan görmüyorum ben denetim falan diyor onlar mı