internete bağlı olmak gerekmiyor diyordu nette. bağlanmam mı gerekiyor. o yüzden sordum. hatada öyle yazıyor ancak nete bağlı olmak gerekmiyor diye biliyorumİnternrte sorun mı var
İnternet gerekiyor diye biliyorum internet ile deneyin bide flashda en az 8gb olucakinternete bağlı olmak gerekmiyor diyordu nette. bağlanmam mı gerekiyor. o yüzden sordum. hatada öyle yazıyor ancak nete bağlı olmak gerekmiyor diye biliyorum
USB'ye araç yardımıyla dosyaları kurdun mu yoksa direk aracı USB'ye mi attın?internete bağlı olmak gerekmiyor diyordu nette. bağlanmam mı gerekiyor. o yüzden sordum. hatada öyle yazıyor ancak nete bağlı olmak gerekmiyor diye biliyorum
araç yardımı ile birebir netteki talimatlarla kurdumUSB'ye araç yardımıyla dosyaları kurdun mu yoksa direk aracı USB'ye mi attın?
bir de öyle deneyeyim o zamanİnternet gerekiyor diye biliyorum internet ile deneyin bide flashda en az 8gb olucak
ancak sıfır bilgisayara nasıl neti bağlayacağım onu bilmiyorumaraç yardımı ile birebir netteki talimatlarla kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de öyle deneyeyim o zaman
freedos bir pc nete nasıl bağlanır kabloyu taksam direk görür mü?İnternet gerekiyor diye biliyorum internet ile deneyin bide flashda en az 8gb olucak