Neler Yeni

Windows10 Masaüstünde Ani Kasma Sorunu

Vufs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Özer
Başlıkta da belirttiğim gibi bir anda bilgisayarım donup kalıyor ve 10-15 saniye sonra geri geliyor.Oyunlarda bu durumu yaşıyorum ve herhangi bir zamanda oyun donuyor yanı sıra discord da donuyor yani pc hiçbir şey yapmıyor ardından oyunda başka bir yere ışınlanmış olarak buluyorum discord ile oyun sesleri anlık karışıyor vb. Çok sinir bozucu bir durum olmaya başladı laptop kullanıyorum. Acer Aspire A315-41G-R7CJ bilgisayarım bu.
AMD Ryzen 3 2200U
AMD Radeon 535 2GB VRAM
8GB DDR4 2400MHZ RAM
1TB HDD
Bir şey daha keşfettim normalde laptoplar şarjda daha yüksek performans verir fakat ben artık şarjdan çekince daha yüksek fps falan almaya başladım.Yardım ederseniz çözümü varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Başlıkta da belirttiğim gibi bir anda bilgisayarım donup kalıyor ve 10-15 saniye sonra geri geliyor.Oyunlarda bu durumu yaşıyorum ve herhangi bir zamanda oyun donuyor yanı sıra discord da donuyor yani PC hiçbir şey yapmıyor ardından oyunda başka bir yere ışınlanmış olarak buluyorum discord ile oyun sesleri anlık karışıyor vb. Çok sinir bozucu bir durum olmaya başladı laptop kullanıyorum. Acer Aspire A315-41G-R7CJ bilgisayarım bu.
AMD Ryzen 3 2200U
AMD Radeon 535 2GB VRAM
8GB DDR4 2400MHZ RAM
1TB HDD
Bir şey daha keşfettim normalde laptoplar şarjda daha yüksek performans verir fakat ben artık şarjdan çekince daha yüksek fps falan almaya başladım.Yardım ederseniz çözümü varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Öncelikle windows ve donanımlarınızın yazılımlarının güncel olduğundan emin olun daha sonra cmd yi yönetici çalıştırarak sfc /scannow komutunu yazıp enter e basın bundan sonra birde virüs taraması yapabilirsiniz.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Öncelikle windows ve donanımlarınızın yazılımlarının güncel olduğundan emin olun daha sonra cmd yi yönetici çalıştırarak sfc /scannow komutunu yazıp enter e basın bundan sonra birde virüs taraması yapabilirsiniz.
Virüsle alakası yok ne yazikki ayni sorun bendede var discord aciken tarayico actigimda donuyor kasiyor baya sonrs bi anda hersey eskiye dönüyor sorun ya ram yetersizligi yada ekran karti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,989
Üyeler
163,753
Son üye
mahmut89
Top Bottom