çalışıryoutube vanced
Reklamsız video için istiyorsan vancede gerek yok chrome eklentisi indirebilirsinbilgisayarıma chrome üzerinden youtube vanced indirsem çalıştırabilir miyim ?
reklamsız izlemek istiyorsan eklenti kullan hileli whatsapp kullanman için android emulatör lazım nox veya bluestackpeki hileli whatsapp veya hileli instagram indirip kullanabilir miyim
crohme kullanıyorsan web mağazası var ona tıkla arama kısmına reklam engelleyici yaznasıl yapacağım
Direk ublock origin demek istiyorum. Üstüne adblocker tanımam.Reklamsız video için istiyorsan vancede gerek yok chrome eklentisi indirebilirsin
reklamsız izlemek istiyorsan eklenti kullan hileli whatsapp kullanman için android emulatör lazım nox veya bluestack
Mesaj otomatik birleştirildi:
crohme kullanıyorsan web mağazası var ona tıkla arama kısmına reklam engelleyici yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
adguard eklentiyi kur
Direk ublock origin demek istiyorum. Üstüne adblocker tanımam.
adguard reklam engelleyici , adblock max reklam engelleyici , adblock plus reklam engelleyiciChrome eklenti mağazasından ublock yazın ve eklentiyi kurun
adguard kullanıyorumadguard
adguard reklam engelleyici , adblock max reklam engelleyici , adblock plus reklam engelleyici
hangisini indireyim ?
adguard kullanıyorum
şimdi adguard mi kurayım ublock mu ?uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası
Sonunda, etkili bir engelleyici. Ä°Ålemciyi ve belleÄi yormaz.chrome.google.com