RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9,079
- İsim
- RTX 3070
- İlgilendiği Kategoriler
- Windows ve teknik sorunlar
Dikkat: Bu ayarları dilediğiniz şeye değiştirmeyin. Olabilecek hiçbir sorundan sorumlu değilim.
Kısa bir rehber olacak ama kimisine eminim ki yarar.
Öncelikle aramaya "regedit" yazarak kayıt defterini açın.
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00
Bu klasörlerde ilerleyin.
Şimdi önünüze bir sürü klasör çıkacak. Bunların hepsi aslında bize gözükmeyen farklı ayarlar. Bunlardan birisini sizin için deneyeceğim. Ben rastgele olarak bunu seçtim:
Sağda bu değerleri göreceksiniz:
Buradan "Attributes" kısmına çift tıklayıp değeri 0 yapın.
Yeni ne geldiğini anlamak için de bir güç planının gelişmiş seçeneklerini açın.
Buradan yaptığımız her şey "İşlemci güç yönetimi" kısmında olacak. Baktığımda böyle bir şey gördüm:
Bunları değiştirmenizi önermem. Ancak önerebileceğim var:
Buradan 5d76a2ca-e8c0-402f-a133-2158492d58ad klasörünü bulun ve yine attributes değerini 1 yapın.
Ardından bu gelecek:
Bende şöyle bir sorun vardı, ne yaparsam yapayım işlemci kullanımı düşmüyordu. Değişik uygulamaların kullanımı birdenbire artıyordu. Ben de böyle yaptım:
Uygulaya basar basmaz bütün sorunum gitti. Buna ayrı rehber yazacağım ama umarım sizde de varsa çözümünü artık biliyorsunuzdur.
Kısa bir rehber olacak ama kimisine eminim ki yarar.
Öncelikle aramaya "regedit" yazarak kayıt defterini açın.
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00
Bu klasörlerde ilerleyin.
Şimdi önünüze bir sürü klasör çıkacak. Bunların hepsi aslında bize gözükmeyen farklı ayarlar. Bunlardan birisini sizin için deneyeceğim. Ben rastgele olarak bunu seçtim:
Sağda bu değerleri göreceksiniz:
Buradan "Attributes" kısmına çift tıklayıp değeri 0 yapın.
Yeni ne geldiğini anlamak için de bir güç planının gelişmiş seçeneklerini açın.
Buradan yaptığımız her şey "İşlemci güç yönetimi" kısmında olacak. Baktığımda böyle bir şey gördüm:
Bunları değiştirmenizi önermem. Ancak önerebileceğim var:
Buradan 5d76a2ca-e8c0-402f-a133-2158492d58ad klasörünü bulun ve yine attributes değerini 1 yapın.
Ardından bu gelecek:
Bende şöyle bir sorun vardı, ne yaparsam yapayım işlemci kullanımı düşmüyordu. Değişik uygulamaların kullanımı birdenbire artıyordu. Ben de böyle yaptım:
Uygulaya basar basmaz bütün sorunum gitti. Buna ayrı rehber yazacağım ama umarım sizde de varsa çözümünü artık biliyorsunuzdur.