windosun deneme sürümü olduğu için windows key alıp etkinleştirmen gerek yazılımburadadan alabilkirsin ama etkinleştirmedende kullanabilirsinsağ altta windowsu etkinleştir diye bir yazı var 1haftadır gitmiyo bilgisayar yeni anlamadım sorun nedir
windows deneme sürümü bitince yazı çıkar orjinal windows alman gerek yada https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/sağ altta windowsu etkinleştir diye bir yazı var 1haftadır gitmiyo bilgisayar yeni anlamadım sorun nedir
Deneme sürümü kullanmışsındır ve 30gün deneme sürümünü kullandıktan sonra süre bitmiştir lisanslı key kullanarak aktifleştirirsen gidersağ altta windowsu etkinleştir diye bir yazı var 1haftadır gitmiyo bilgisayar yeni anlamadım sorun nedir
Windows deneme sürümü kullandığın için o yazı var.sağ altta windowsu etkinleştir diye bir yazı var 1haftadır gitmiyo bilgisayar yeni anlamadım sorun nedir
Windows deneme sürümü kullandığın için o yazı var.
Bu yöntemle Windows'u etkinleştirin.
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
Hay...Galiba yanlış link
3 gün sonra.bilgisayar cahili olarak bilgisayarcıya götürme kararı aldım(tanıdık o yüzden kandırılmam sıkıntı yk)