Neler Yeni

Windows'u Etkinleştir

xCristal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
Selamun aleyküm arkadaşlar sorum şudur ben anakart işlemci ekran kartı değğiştirdim bilgisayarda eskileri intel'di amd'ye geçtim şimdi parçları takıncada windows'u etkinleştir yazıyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi format atmak istemiyorum okadar oyunu tekrar indirmek uzun sürecek .

xCristal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten windows 10 key alıp ayarlardan etkinleştiriceksin
satın alma olarak yapmadım fakat ben key sitelerden sürüme uygun aldım yapıştırdıgımda etkinleştirme sunucusuna bağlanılamıyor yazıyordu

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Durmuş T.
Anakartı değişim sonrası donanım değişikliği olduğundan telefon ile etkinleştirmeyi deneyebilirsin.
Çalıştır'ı açıp ve slui.exe 4 yazıp adımları takip ederek. Ya da microsoft türkiye ile görüşerek.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yanlış yere atmışım pardon

Son düzenleme:

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Başka sistem parçalarını söylememişsin ama şöyle bi benchmark atıyım incelersin.
Konuyla ne alakası var? Anakart değişimi olduğu için Windows lisansı da gitmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
Konuyla ne alakası var? Anakart değişimi olduğu için Windows lisansı da gitmiş.
Kesinlikle doğru. Baktım başkası yazmış mı, yazmamışsa ben yazayım diye. Bilgisayarlar alınırken oem key ile lisanslı geliyor. Anakart değişince lisans da gidiyor haliyle. En akılcı yöntem yeni bir oem key satın almak, ki genelde max 30 liraya satılıyor, yada ben para vermek istemiyorum dersen kmspico yazılımını kullanarak ücretsiz crackli lisans yapabilirsin.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Kesinlikle doğru. Baktım başkası yazmış mı, yazmamışsa ben yazayım diye. Bilgisayarlar alınırken oem key ile lisanslı geliyor. Anakart değişince lisans da gidiyor haliyle. En akılcı yöntem yeni bir oem key satın almak, ki genelde max 30 liraya satılıyor, yada ben para vermek istemiyorum dersen kmspico yazılımını kullanarak ücretsiz crackli lisans yapabilirsin.
KMSpico sistemi boşuna yoruyor. Arkada lisansı aktif tutmak için milyon tane işlem çalıştırıyor.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Top Bottom