Çözüldü✓ windowsu hddye yükleyemiyorum

3R3N

80+
Reaksiyon skoru
3
merhaba arkadaşlar iyi günler benim sıkıntım boş bir hdd aldım ve içine windows kuracağım fakat kurulumu yaparken windows sürücü 0 bölüm 1 e yüklenemiyor dha fazla bilgiye tıkladığım zaman "Windows bu diske yüklenemez seçilen diskte MBR..."diye bir şey çıkıyor rufustan atmıştım windowsu bende gpt fırmatlı atmıştım sonra onu silip mbr denedim fakat bu seferde no bootable device... dedi biosu da karıştırdım bulamadım ANAKART:MSI 760GM-P23(FX)

merhaba arkadaşlar iyi günler benim sıkıntım boş bir HDD aldım ve içine windows kuracağım fakat kurulumu yaparken windows sürücü 0 bölüm 1 e yüklenemiyor dha fazla bilgiye tıkladığım zaman "Windows bu diske yüklenemez seçilen diskte MBR..."diye bir şey çıkıyor rufustan atmıştım windowsu bende gpt fırmatlı atmıştım sonra onu silip mbr denedim fakat bu seferde no bootable device... dedi biosu da karıştırdım bulamadım ANAKART:MSI 760GM-P23(FX)
HDD yi GPT olarak biçimlendireceksin.Başka bir bilgisayar da yapabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: 3R3N
boot ekranında cmd üzerinden biçimlendirme yapılabiliyordu ben sadece ssd tanıtmak için yapmıştım ama muhtemelen hdd için olanı da vardır belki forumdan biri kodları biliyordur veya bulabilir biraz baktım ama bulamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: 3R3N
boot ekranında cmd üzerinden biçimlendirme yapılabiliyordu ben sadece SSD tanıtmak için yapmıştım ama muhtemelen HDD için olanı da vardır belki forumdan biri kodları biliyordur veya bulabilir biraz baktım ama bulamadım
Problemi çözemediysen kodları yazayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,409
Üyeler
195,620
Son üye
Anıl Ömer Eker
Geri