Windowsu sıfırlayamıyorum YARDIM

Rabiotta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
566
Selamlar bugun bir m2 ssd aldım elimde format usbsi var format atma yerine giriyorum mouse klavye çalışmıyor yardım edin çıkmaza girdim resmen

Ssdye windowsu kurup hddyı komple sıfırlamak istiyorum

onu bılmıyorum elimde hazır usb vardı 2 yıldır falan aynı duruyor
Her neyse, şöyle kurun. Windows'u açıp Shift+Yeniden Başlat yapın. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın ve Lütfen Bekleyin yazana kadar tutun. Sonrasında sorun gider, gelişmiş seçeneklerden komut istemini seçin. Yeniden başlayıp açıldıktan sonra ise USB'nin olduğu konuma gelin. E:, F: vs. deneyerek bulabilirsiniz. Sonrasında setup yazıp entera basın. Artık SSD'ye Windows'u kurabilirsiniz. ;)

Her neyse, şöyle kurun. Windows'u açıp Shift+Yeniden Başlat yapın. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın ve Lütfen Bekleyin yazana kadar tutun. Sonrasında sorun gider, gelişmiş seçeneklerden komut istemini seçin. Yeniden başlayıp açıldıktan sonra ise USB'nin olduğu konuma gelin. E:, F: vs. deneyerek bulabilirsiniz. Sonrasında setup yazıp entera basın. Artık SSD'ye Windows'u kurabilirsiniz. ;)
dediğiniz gibi yaptım fakat sorun gider kısmında gelişmiş seçenekler çıkmadı sadece başlangıç ayarları yazıyordu

O zaman şöyle yapın. Normal Windows'tan USB'nin içinden sources klasörüne girin ve setup.exe yi açın.
usbdeki windowsun bozuk oldugunu dusundum iso dosyası yazacağım rufusla şuan son çare artık başka bildiğim bir şey kalmadı

usbdeki windowsun bozuk oldugunu dusundum iso dosyası yazacağım rufusla şuan son çare artık başka bildiğim bir şey kalmadı
Dediğimi yapmanız yeterli. USB'nin içinden sources klasörüne girin ve oradaki setup.exe yi açın. ISO bozuk değil. Sizin chipset sürücünüz yok o kadar. Ya da USB kontrolcüsü sürücüleri yok ISO'da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,530
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri