Neler Yeni

Windows'um bozuk mu formatlandı ?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Bilgisayarımı yeni formatlamıştım uygulama simgeleri farklı pek bi sorun göremedim windows da onun dışında winrar ile uygulama çıkartırken dosya bozuk hatası aldım ve acaba windows'um da mı sorun var diye düşünmeye başladım çünkü daha önce başıma gelmişti ve tekrar formatlamam gerekmişti ayarlardan formatladım sistemi sıfırlayarak 1-2 tane dosyam yinede masaüstünde duruyordu txt dosyası falan temiz kurulum yapıcağım ona göre yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkürler.

1676019933881.png

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Öyle formatlama knk ya gece koydum laptopu sabah hâlâ %33 dü taktım flashı attım hemen

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Öyle formatlama knk ya gece koydum laptopu sabah hâlâ %33 dü taktım flashı attım hemen
Sizde sıkıntı var sanırım bende bilgisayarımı sıfırladan formatlıyorum mis gibi oldu en son yaptığımda,performansta artmıştı.Gece bıraktım sabahına kurulumunu yaptım sadece.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sizde sıkıntı var sanırım bende bilgisayarımı sıfırladan formatlıyorum mis gibi oldu en son yaptığımda,performansta artmıştı.Gece bıraktım sabahına kurulumunu yaptım sadece.
Ben abarttım bu arada 4 saat filan bıraktım o civarda bişeydi flashla attım çok daha mantıklı sorunlu çalışıyor o yöntem önerende yok zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,729
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom