Neler Yeni

Windowsun Media Player'ına alternatif media player önerisi

lexerotk

80+ Bronze
Windowsun hem şu yeni medya player'ı hemde filmler ve tv adlı diğer oynatıcısını sevmiyoru çoğu videoyu açarken ilk saniyelerde bi siyah ekranla yada donuk bir görüntü ile karşılıyor ve şu discordda atılan troll webm dosyalarınıda oynatamıyor. Bu yüzden yeni bir media player arayışındayım fakat VLC gibi media playerlar çok tip arayüze sahip. Yani arayüzü güzel olan ve güçlü bir media player arıyorum. İçinde reklam ve premium üyelik falan barındırmazsada güzel olur.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran
Windowsun hem şu yeni medya player'ı hemde filmler ve tv adlı diğer oynatıcısını sevmiyoru çoğu videoyu açarken ilk saniyelerde bi siyah ekranla yada donuk bir görüntü ile karşılıyor ve şu discordda atılan troll webm dosyalarınıda oynatamıyor. Bu yüzden yeni bir media player arayışındayım fakat VLC gibi media playerlar çok tip arayüze sahip. Yani arayüzü güzel olan ve güçlü bir media player arıyorum. İçinde reklam ve premium üyelik falan barındırmazsada güzel olur.
Vlc nigthly kurun yeni arayüz için. Koyu tema bile mevcut. Arayüzü ayarlardan eskiye ayarlayabiliyorsunuz da.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Marjinal bir şey arıyorsan Splash'ı tavsiye edebilirim.

lexerotk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
K-Lite Codec Pack ile birlikte gelen MPC-HC'yi öneririm.
Hocalarım arayüzde önemli benim için, windows 11 ile o tarz uygulamalar kullanınca insanın gözüne batıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marjinal bir şey arıyorsan Splash'ı tavsiye edebilirim.
Araştırdım diğerlerine göre iyi duruyor, kullanıp bakıcam hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,692
Üyeler
169,604
Son üye
winter_
Top Bottom