RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9,079
- İsim
- RTX 3070
- İlgilendiği Kategoriler
- Windows ve teknik sorunlar
Nasıl kullanıldığını bilmeyenler için: https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-winget-paket-yoeneticisi-ve-kullanimi.393446/#post-3936859
Evet, baktığım ikinci uygulamada virüs çıktı hemen anlatayım.
Rastgele uygulamalara bakıyordum, Roblox varmış, bir ona da bakayım dedim.
Sonuç bu:
Bunu tabii ki yüklemedim, açıkça gerçek indirme linki olmadığı gözüküyor. findmysoft diye bir siteyi asla multimilyarder bir şirket kullanmaz.
Uygulamaları direkt winget install ile yüklemeyin, önce winget search ile arayın.
winget search ile aradığınız bir uygulamayı indirmeden önce mutlaka winget show ile kontrol edin. Asıl linki bilmeseniz bile mantıklı gözüken, yazım hatası olmayan linkler genelde doğrudur.
Daha betada olduğu için böyle şeyler doğal ama kullanmak isteyen olursa dikkat etsin.
Evet, baktığım ikinci uygulamada virüs çıktı hemen anlatayım.
Rastgele uygulamalara bakıyordum, Roblox varmış, bir ona da bakayım dedim.
Sonuç bu:
Bunu tabii ki yüklemedim, açıkça gerçek indirme linki olmadığı gözüküyor. findmysoft diye bir siteyi asla multimilyarder bir şirket kullanmaz.
Uygulamaları direkt winget install ile yüklemeyin, önce winget search ile arayın.
winget search ile aradığınız bir uygulamayı indirmeden önce mutlaka winget show ile kontrol edin. Asıl linki bilmeseniz bile mantıklı gözüken, yazım hatası olmayan linkler genelde doğrudur.
Daha betada olduğu için böyle şeyler doğal ama kullanmak isteyen olursa dikkat etsin.