Neler Yeni

Çözüldü✓ Win'i SSD ye oyunları HDD'ye yuklemek

Arda3154

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Selam,yeni bir sistem alacağım içinde 500 GB ssd var ve elimde 1tb HDD var sistem elime ulaşınca HDD'yi kullanmak istiyorum.windowsu SSD ye oyunlarimi HDD ye yuklersem bı sorun olurmu yoksa oyunlar SSD hızıyla acilirmi

BeKo'O

80+ Silver
Selam,yeni bir sistem alacağım içinde 500 GB ssd var ve elimde 1tb HDD var sistem elime ulaşınca HDD'yi kullanmak istiyorum.windowsu SSD ye oyunlarimi HDD ye yuklersem bı sorun olurmu yoksa oyunlar SSD hızıyla acilirmi
HDD kurarsan tabii ki ssd hızında çalışmaz ve tabii ki bir sorun olmaz neden olsun. Sadece yükleme ekranları falan biraz daha uzun sürer

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yükleme ekranları uzun oyunları (Örneğin GTA5 veya ANTHEM) SSD'ye yüklersiniz. Diğer oyunları HDD'ye depolarsınız. en verimli bu şekilde kullanılır.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,959
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
500lük ssdye windows ve en çok oynadığın bir iki oyunu kur kalanları hddye kur bence. Sıkıntı çıkmaz hdd oyun kurunca sadece biraz yavaş açılır falan

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Ssd'ye Windows kur mesela rust gibi açılma süresi uzun olan oyunları ssd'ye yükle

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Online fps oyunlarını valorant pubg tarzı ssdye, online olmayan büyük boyutlu metro exodus tarzı hikayeli oyunları hddye kurabilirsiniz.
HDD tek dezavantajı harita daha geç yükleniyor pubg gibi oyunlarda. :kedi:
Uzun süre bu şekilde kullandıktan sonra 2 tane nvme m2 ssd aldım, hdd ve sata ssdleri bıraktım.
Size de ileride m2 ssd deneyimlemenizi tavsiye ederim. İyi forumlar :blobdance:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Online fps oyunlarını valorant PUBG tarzı ssdye, online olmayan büyük boyutlu metro exodus tarzı hikayeli oyunları hddye kurabilirsiniz.
HDD tek dezavantajı harita daha geç yükleniyor PUBG gibi oyunlarda. :kedi:
Uzun süre bu şekilde kullandıktan sonra 2 tane nvme m2 ssd aldım, hdd ve sata ssdleri bıraktım.
Size de ileride m2 ssd deneyimlemenizi tavsiye ederim. İyi forumlar :blobdance:
Valoranta SSD hiç gerek yok hocam. PUBG'ye de aynı şekilde bence. Belki Apex yüklenebilir. Ya da direkt steam yüklenebilir. oyun içi etki eder mi bilmiyorum ama denemeye değer.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Elbette oyunlarınızı HDD'ye kurarsanız sorun olmaz.
Ayrıca Bannerlord,GTA 5 gibi oyunları SSD'ye yüklemeni tavsiye ederim böylece yükleem ekranları daha kısa sürer.

Astra G

80+ Bronze
Windowsu ssdye kurun, her ne olursa olsun. Zaten windows o kadar yer kaplayacağını sanmıyorum. Daha çok oynadığın oyunlar ssdye olabilir. Kalan diğer oyunları da hddye kurabilirsin.

Top Bottom