Selam,yeni bir sistem alacağım içinde 500 GB ssd var ve elimde 1tb HDD var sistem elime ulaşınca HDD'yi kullanmak istiyorum.windowsu SSD ye oyunlarimi HDD ye yuklersem bı sorun olurmu yoksa oyunlar SSD hızıyla acilirmi
HDD kurarsan tabii ki ssd hızında çalışmaz ve tabii ki bir sorun olmaz neden olsun. Sadece yükleme ekranları falan biraz daha uzun sürerSelam,yeni bir sistem alacağım içinde 500 GB ssd var ve elimde 1tb HDD var sistem elime ulaşınca HDD'yi kullanmak istiyorum.windowsu SSD ye oyunlarimi HDD ye yuklersem bı sorun olurmu yoksa oyunlar SSD hızıyla acilirmi
Valoranta SSD hiç gerek yok hocam. PUBG'ye de aynı şekilde bence. Belki Apex yüklenebilir. Ya da direkt steam yüklenebilir. oyun içi etki eder mi bilmiyorum ama denemeye değer.Online fps oyunlarını valorant PUBG tarzı ssdye, online olmayan büyük boyutlu metro exodus tarzı hikayeli oyunları hddye kurabilirsiniz.
HDD tek dezavantajı harita daha geç yükleniyor PUBG gibi oyunlarda.
Uzun süre bu şekilde kullandıktan sonra 2 tane nvme m2 ssd aldım, hdd ve sata ssdleri bıraktım.
Size de ileride m2 ssd deneyimlemenizi tavsiye ederim. İyi forumlar
Elbette oyunlarınızı HDD'ye kurarsanız sorun olmaz.Selam,yeni bir sistem alacağım içinde 500 GB ssd var ve elimde 1tb HDD var sistem elime ulaşınca HDD'yi kullanmak istiyorum.windowsu SSD ye oyunlarimi HDD ye yuklersem bı sorun olurmu yoksa oyunlar SSD hızıyla acilirmi