yigitern
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 506
evet yönlendirme yapıyorEvet evet, yönlendirme ile indirme yapıyor. Direkt GTA 5'i beleşe indirmiyorsun.
evet yönlendirme yapıyorEvet evet, yönlendirme ile indirme yapıyor. Direkt GTA 5'i beleşe indirmiyorsun.
Korsana karşıyım ama esas olan burada Gezginler virüslü dosya indiriyor.Korsana karşı olanlardansın sen heralde. :d
İyi yapmışsın.Korsana karşıyım ama esas olan burada Gezginler virüslü dosya indiriyor.
En son 7 yıl önce gezginlerden ağzım yandı. Dersimi aldım. O zamandan beri korsan kullanmıyorum. Korsan kullandığım diğer uygulamaları/oyunları da satın aldım. Sicilimi temizledim.
Ne tür bir olay geçti acaba merak ettim açıkcası sakıncası yoksa yazarmısınKorsana karşıyım ama esas olan burada Gezginler virüslü dosya indiriyor.
En son 7 yıl önce gezginlerden ağzım yandı. Dersimi aldım. O zamandan beri korsan kullanmıyorum. Korsan kullandığım diğer uygulamaları/oyunları da satın aldım. Sicilimi temizledim.
orjinal winrar btwkorsan önermek yasak değilmi ?
Bilgisayar patates olma noktasına gelmişti.Ne tür bir olay geçti acaba merak ettim açıkcası sakıncası yoksa yazarmısın
Aslında para istemiyor.orjinal winrar btw
para istiyor gene
genede önermem orjinali varken