Winrar nasıl indirilir

A-ama burası korsan sayfası o.O2

Buradan indirebilirsiniz. Kendi sitesi.

Gezginleri önermeyin deli edecek millet beni ya.
Aynen bide o var virüs sitesi 👌 o.O2

Buradan indirebilirsiniz. Kendi sitesi.

Gezginleri önermeyin deli edecek millet beni ya.
Niye önermeyelim, Gezginler ne zaman korsan sitesi oldu anlamadım.
Ayrıca program ücretsiz, nerden indirirsen indir ücretsiz olarak başlatıyor deneme sürümü ile.

Ayrıca program ücretsiz, nerden indirirsen indir ücretsiz olarak başlatıyor deneme sürümü ile.
Her zaman korsan sitesiydi :)

Korsan uygulamalar da var. Burada esas olay ücretsiz uygulamaların içine bile virüs atabiliyorlar.
Senin mantığına göre bende kendi siteme koyayım içine virüs atayım. Ne de olsa beleş değil mi millet istediği yerden indirsin?
Bende zengin olayım.

Teşekkür ederim yükledim.

Korsan uygulamalar da var. Burada esas olay ücretsiz uygulamaların içine bile virüs atabiliyorlar.

Senin mantığına göre bende kendi siteme koyayım içine virüs atayım. Ne de olsa beleş değil mi millet istediği yerden indirsin?
Bende zengin olayım.
Genellikle yönlendirme ile indirme yapılıyordu ama ilk defa duyuyorum.

google'a winrar yazılır win-rar sitesinden indirilir. bu arada googe internette bilgi aramaya yarıyor onu da anlatayım istersen.
Kanks kaba dile gerek yok sakin ol bir şey sordum cevaplamayabilirdin.

win rar ın kendi sitesi olduğunu göremdim sorry
neden kızgın attığını anlamadım. googlea yazmak yerine buraya konu açıyorsun, cevap verince kızgın atıyorsun.

Geri