hocam haziranda kullanıyordum bir şey olmuyordu fakat yeni kurallar fln gelmiş çekiniyorum biraz daBence hiç gerek yok 3. parti yazılım sonuçta. 1440x1080 kullan azda olsa genişletmiş hissi veriyor.
oyun içinden 4:3 olmuyomu bu programın + sı ne oyunahocam haziranda kullanıyordum bir şey olmuyordu fakat yeni kurallar fln gelmiş çekiniyorum biraz da
tıktokta cogu kısı kullanıyor tıktokerler ban yedıklerını gormedım yıyen varmı elbette var ama yanına baska proglamlarda koymustur hesabın cok degerlı degılse kullanyaşamış olan varmı arkadaşım kullanıyor bir şey olmuyor ama bazıları oluyoır diyor
ip banmı atılıyor yoksa sadece hesap banımıtıktokta cogu kısı kullanıyor tıktokerler ban yedıklerını gormedım yıyen varmı elbette var ama yanına baska proglamlarda koymustur hesabın cok degerlı degılse kullan
hesap olarak attıgını bılıyorum wınxp atıyor degıl zaten hocam atarsa egerip banmı atılıyor yoksa sadece hesap banımı
anakarta atıyor direkt daha valorata giremiyorsun diye biliyorum ama çözen de varip banmı atılıyor yoksa sadece hesap banımı
he winexp ise direkt hesapanakarta atıyor direkt daha valorata giremiyorsun diye biliyorum ama çözen de var
youtubeda bazıları hitbox büyütüyo diyo doğruysa sıkıntı büyük ihtimal ban sebebidiranakarta atıyor direkt daha valorata giremiyorsun diye biliyorum ama çözen de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
he winexp ise direkt hesap