wireless gaming kulaklık önerisi

Ziya Efe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
105
valorant tarzı fps oyunları oynuyorum genelde kulaklık fiyatlarınıda geçen seneden beri piyasayla çok alakam yok o yüzden orta iyi seviye bi kulaklık önerisi arıyorum fiyatı çok tuzlu olmassa iyi olabilir

Sarı siteden Arctis Nova 7 düşürmeye çalışabilirsiniz 3-4 bin tl arasına. Bütçe belirtmediğiniz için bunu önerdim. Umarım aşmıyordur.

Sarı siteden Arctis Nova 7 düşürmeye çalışabilirsiniz 3-4 bin TL arasına. Bütçe belirtmediğiniz için bunu önerdim. Umarım aşmıyordur.
şimdi ufak bi fiyatlara baktım 3 4k arası bütçeye bakıyorum bende g435 nasıldır fikriniz var mı biraz acelem var çünkü

teşekkür ederimde çok bilgisayarda takılan biri olmadığım için o kadar parada vermek istemiyorum şu corsair void ilgimi çekti
Post automatically merged:

Corsair Void alabilirsin öneririm şahsen tek sıkıntısı mikrofonu kötü
g435 hakkında bi bilginiz var mı bi ara baya yayıncıda görüyodum önerende oldu şekil tasarım olarakta bi ilgimi çekti

teşekkür ederimde çok bilgisayarda takılan biri olmadığım için o kadar parada vermek istemiyorum şu corsair void ilgimi çekti

g435 hakkında bi bilginiz var mı bi ara baya yayıncıda görüyodum önerende oldu şekil tasarım olarakta bi ilgimi çekti
g435 boş kulaklık ses kasamassınız fps oyunları için çok kötü

Hocam 7.1 değil diye biliyorum ama yinede düşünüyorsan şu videoyu izle hoşuna giderse alırsın

Ben şahsen almam daha farklı kulaklıklara yönelmek daha mantıklı

şimdi ufak bi fiyatlara baktım 3 4k arası bütçeye bakıyorum bende g435 nasıldır fikriniz var mı biraz acelem var çünkü
Bilmiyorum o modeli, ama sarı sitede 0 kapalı kutu bulursanız nova 7 çok iyi bir seçenek.

G PRO X Kankam bizzat kendim kullanıyorum dersenki bütçe çıkarırım şiddetle tavsiye ederim

Geri