Wireless Gaming kulaklık

vacunna

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 7,8k'lık bir bütçem var. Oyun için kablosuz bir kulaklık istiyorum. Biraz araştırdım ve şuan aklıma çok fazla yatan hyperx cloud 3 wireless
Ama aklıma bir soru takıldı hyperx cloud 3 "s" wireless ile hyperx cloud 3 wireless arasındaki fark nedir? Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim onun dışında önermek istediğiniz kulaklık markası varsa heyecanla bekliyor olacağım. Teşekkür ederim.

S de ekstra bluetooth var diye biliyorum. Bende kulaklık bakınıyorum bayadır ve Logitech G522 almaya karar verdim bütçeni aşıyor ama yinede yazayım dedim. Mikrofonu beni benden aldı çünkü tasarımı falan da hoş. Hyperxler de güzel ama ben deri kulaklık sevmiyorum diye almıyorum.

Son düzenleme:
S de ekstra bluetooth var diye biliyorum bende kulaklık bakınıyorum bayadır. G522 almaya karar verdim gibi bütçeni aşıyor ama yinede yazayım dedim. Mikrofonu beni benden aldı çünkü tasarımı falan da hoş. Hyperxler de güzel ama ben deri kulaklık sevmiyorum diye almıyorum.
Mikrofon kalitesi bende daha çok geri planda açıkçası hatta eğer hyperx cloud 3 wireless alırsam mikrofonu çıkaracağım. bende Logitech ile hyperx cloud 3 wireless arasında kaldım. FPS oyunları oynuyorum hangisi daha çok iyi olur çok arada kaldım açıkçası

Mikrofon kalitesi bende daha çok geri planda açıkçası hatta eğer hyperx cloud 3 wireless alırsam mikrofonu çıkaracağım. bende Logitech ile hyperx cloud 3 wireless arasında kaldım. FPS oyunları oynuyorum hangisi daha çok iyi olur çok arada kaldım açıkçası
Fps içn cloud 3 en iyisi olabilir fakat fiyatı almış başını gitmiş.İndirim beklenebilir

Kulakta Ağrı v.b şeyler yaparmı uzun kullanımda?
kullandigimda 5 ile 8 saat arasi cikarmiyorum ilk 1 gun nedense bastiriyor gibiydi su anda sorun yok ekstra olarak eq ve mic ayarida yaptim oyunlarda mic nedir diye soranlar da oldu kisacasi gayet guzel bir kulaklik 3k civarina almistim su anda ne kadar bilmiyorum ama yine de tavsiye ederim

kullandigimda 5 ile 8 saat arasi cikarmiyorum ilk 1 gun nedense bastiriyor gibiydi su anda sorun yok ekstra olarak eq ve mic ayarida yaptim oyunlarda mic nedir diye soranlar da oldu kisacasi gayet guzel bir kulaklik 3k civarina almistim su anda ne kadar bilmiyorum ama yine de tavsiye ederim
Aklımdaki çoğu şüphe gitti teşekkür ederim. Sanırım indirime girdiği an alıcağım kulaklık hyperx cloud 3 wireless

HS80 Max'e bütçen yetiyor, onu almalısın.

Geri