razer blackshark v2 probundan 1 ay öncesine kadar logitech g335 almıştım memnun kalmadım tekrar kulaklık değiştiricem ne almalıyım
ne alaka hocam şuan bile kafamda razer kulaklık varmediamarkta gittiğimde çalışanlar beni durduk yere razer kulaklık almamam için uyarmıştı kafamı bulandırdılar razer konusunda
merak ettiğim bir konu var mediamarkta teşhir ürünü kutusuz donglesız arctis7 kulaklığı 2000tlye koymuşlardı ayrı olarak aparat alsam bağlayabilirmiyim
bilmiyorum mediamarkt çalışanları demişti dediğim gibine alaka hocam şuan bile kafamda razer kulaklık var
Ortalama fiyata wireless kulaklık arıyorsan barracuda x kullanıyorum ben bir tane daha var 3 hafta önce vatandan aldım hala kutuda duruyor sıfır ilgilenirsen yardımcı olurummerak ettiğim bir konu var mediamarkta teşhir ürünü kutusuz donglesız arctis7 kulaklığı 2000tlye koymuşlardı ayrı olarak aparat alsam bağlayabilirmiyim
7000tl civarına ortalama geliyorsa bütçeyi bir tık daha arttırabilirimOrtalama fiyata wireless kulaklık arıyorsan barracuda x kullanıyorum ben bir tane daha var 3 hafta önce vatandan aldım hala kutuda duruyor sıfır ilgilenirsen yardımcı olurum
yok hocam zaten kulaklığın sıfırı 4.5k7000tl civarına ortalama geliyorsa bütçeyi bir tık daha arttırabilirim
pm gelin hocam7000tl civarına ortalama geliyorsa bütçeyi bir tık daha arttırabilirim