Neler Yeni

Wireless kulaklik önerisi

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Bütçe
6000
Herkese iyi forumlar,

Arkadaşlar kablosuz kulaklık önerileriniz nelerdir şuan güncel olarak cloud2 kablolu kullanıyorum ve oldukça memnunum kablosuz bir kulaklık arıyorum fps oyuncusuyum cs2 harici oyun çok nadir oynuyorum önerilere açığım dostlar

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
Fps oyuncusuysan cloud 3 wireless alıp geç fakat şu anda ticari sitelerde çok fahiş fiyattan satılıyor.Daha birkaç gün önce 3250tl ye satıldı.En son indirimden alınan sahibinden üzerinden satılan0 ürünler vardı.Onlara bakabilirsiniz

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fps oyuncusuysan cloud 3 wireless alıp geç fakat şu anda ticari sitelerde çok fahiş fiyattan satılıyor.Daha birkaç gün önce 3250tl ye satıldı.En son indirimden alınan sahibinden üzerinden satılan0 ürünler vardı.Onlara bakabilirsiniz
Dostum cloud3 wireless modelinin cloud 2 kabloludan daha az ses verdiği söyleniyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
Dostum cloud3 wireless modelinin cloud 2 kabloludan daha az ses verdiği söyleniyor
Normal hali öyle.Sebebi ise eq ayarı veya mono ses açık ise ses az veriyor.Kulaklık elime geçti sesi azdı fakat mono sesi kapatıp eq ayarı yapınca ses tatmin edici seviyede oluyor.Dts x açanlarda var o da yükseltiyor fakat ben tercih etmiyorum

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Normal hali öyle.Sebebi ise eq ayarı veya mono ses açık ise ses az veriyor.Kulaklık elime geçti sesi azdı fakat mono sesi kapatıp eq ayarı yapınca ses tatmin edici seviyede oluyor.Dts x açanlarda var o da yükseltiyor fakat ben tercih etmiyorum
Senin başka bir model onerin olur mu
Mesela corsair hs80 max
Razer bi modeli vardi aklımda değil
Vs vs modeller

Kardullah

80+
Knk ayar yapmıyorlar olduğu gibi deniyor valorant oynuyorum bu seviye de ses üstüne çıkarırsam sağır bırakır o derece yüksek

Ekler

• 1733555461815.png
    1733555461815.png
    350.6 KB · Hit: 30

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Knk ayar yapmıyorlar olduğu gibi deniyor valorant oynuyorum bu seviye de ses üstüne çıkarırsam sağır bırakır o derece yüksek
Eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim ben bi indirim bekleyeyim en iyisi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
Senin başka bir model onerin olur mu
Mesela corsair hs80 max
Razer bi modeli vardi aklımda değil
Vs vs modeller
Tabii ki hs80 öneririm fakat fps için değil.Hs80 kablolu bir şekilde 1.5yıl kullandım fakat daha sonrasında uzun vadede kafa bandında 3 tane minik çatlak oluştu.Onun haricinde çok memnundum.Garantiye vermiştim ve az önce geldi 0 ürünle değiştirmişler fakat benim kulaklıkta ek olarak son seste basslar patlıyordu.Normal sesinde bir şey yoktu.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Tabii ki hs80 öneririm fakat fps için değil.Hs80 kablolu bir şekilde 1.5yıl kullandım fakat daha sonrasında uzun vadede kafa bandında 3 tane minik çatlak oluştu.Onun haricinde çok memnundum.Garantiye vermiştim ve az önce geldi 0 ürünle değiştirmişler fakat benim kulaklıkta ek olarak son seste basslar patlıyordu.Normal sesinde bir şey yoktu.
kanka fps için kullanacağım hs 80 max önerir misin yani anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa cloud3 wireless mı bekleyeyim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
kanka fps için kullanacağım hs 80 max önerir misin yani anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa cloud3 wireless mı bekleyeyim
Fps için cloud 3 wireless.Sahibinden üzerinde 0 ürünler mevcut 3.5k civarı

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Fps için cloud 3 wireless.Sahibinden üzerinde 0 ürünler mevcut 3.5k civarı
tamamdır kankam internet üzerinden indirim bekliyorum inşallh gelir yıl sonu kampanyası falan olur belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,772
Üyeler
166,080
Son üye
Quaresmasever
Top Bottom