Neler Yeni

wireless kulaklık önerisi

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
elimde asus tuf h3 var artık kablodan vallahi bıktım usandım elime koluma takılması , jak girişinin tam oturmadıgı için mikrofonun çalışmaması falan filan bunu satabilirsem kablosuza geçmek istiyorum bütce 2k g435 buldum sadece siz ne önerirsiniz

sannes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ege
al arctis nova pro wireless geç çok iyi hem şarjı da bitmiyor eğer maddi olarak pahalıysa, nova 7 öneririm

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Bunu demek için her ürününü kullanmak lazım. Bazı ürünleri gayet de kaliteli.
Birçok rampage ürünü kullandım hepsinden pişmanım radiant k11 klavye fury Z mouse ghost kulaklık rm-241s monitör k89 kulaklık ve daha niceleri k89 kulaklık harici hepsi iğrenç hepsinde en az 1-2 tane kronik sorun var hepsi Çin'den geliyor ve rampage marka basıyor malzeme kalitesi zaten rezalet bütçe olmadıkça rampage alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu demek için her ürününü kullanmak lazım. Bazı ürünleri gayet de kaliteli.
Bu arada platino kasa ve v900s direksiyon setide kullandım psu patladı fakat direksiyon seti fena değildi dediğim gibi bütçe yoksa rampage monster Casper gibi türk markaları asla alınmaz

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
elimde asus tuf h3 var artık kablodan vallahi bıktım usandım elime koluma takılması , jak girişinin tam oturmadıgı için mikrofonun çalışmaması falan filan bunu satabilirsem kablosuza geçmek istiyorum bütce 2k g435 buldum sadece siz ne önerirsiniz

Bi tik bütce arttirarak Kullandığın kulaklığın wireless modelini alabilirsin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Birçok rampage ürünü kullandım hepsinden pişmanım radiant k11 klavye fury Z mouse ghost kulaklık rm-241s monitör k89 kulaklık ve daha niceleri k89 kulaklık harici hepsi iğrenç hepsinde en az 1-2 tane kronik sorun var hepsi Çin'den geliyor ve rampage marka basıyor malzeme kalitesi zaten rezalet bütçe olmadıkça rampage alınmaz
Aldığın ürünler yanlış olduğu için normal. Önce kağıt üzerindeki özelliklerine bakmak gerekirse o klavye çok da iyi değil zaten mekaniğe göre. Mouse da ortalama. Monitörü alarak da zaten başta hata yapmışsın fakat kulaklığın özelliklerine bakacak olursa iyi. İnceleme kanallarında da sesi güzel çıkıyor hatta Cloud 2 de çok aman aman daha üstün değil. Rampage önermem genel olarak tabi ki ama ürün bazlı önerilebilir. Fury X için kötü yorum fazla yok. Tek sorun dip ses o da çok fazla modelde olabiliyor.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Aldığın ürünler yanlış olduğu için normal. Önce kağıt üzerindeki özelliklerine bakmak gerekirse o klavye çok da iyi değil zaten mekaniğe göre. Mouse da ortalama. Monitörü alarak da zaten başta hata yapmışsın fakat kulaklığın özelliklerine bakacak olursa iyi. İnceleme kanallarında da sesi güzel çıkıyor hatta Cloud 2 de çok aman aman daha üstün değil. Rampage önermem genel olarak tabi ki ama ürün bazlı önerilebilir. Fury X için kötü yorum fazla yok. Tek sorun dip ses o da çok fazla modelde olabiliyor.
Hocam dip ses normal bir şey mi yine rampage yine kronik sorun almayın işte Çin'den gelen dandik ürünleri almayın zaten bütçe az değil ki bu fiyata g435 veya bunun gibi mükemmel kulaklıklar var ve siz rampage öneriyorsunuz https://www.turkcell.com.tr/pasaj/h...7-1-surround-2-4ghz-kablosuz-oyuncu-kulakligi bunu almak varken rampage alandan şüphe duyarım

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom