Neler Yeni

Wireless mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
Bütçe
1500
Merhabalar 1000 TL ile 1500 TL arasında wireless yada kablolu mouse arıyorum ama özellikle wireless aramaktayım. Boyut olarak şuan aktif HP markasının kablolu hayvanı boyuttaki o mouse kullanmaktayım. Önerilerinizi öncelikli wireless olmak üzere yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamebosster m18 inferno çıktı karşıma alınmaya değer mi

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke
Merhabalar 1000 TL ile 1500 TL arasında wireless yada kablolu mouse arıyorum ama özellikle wireless aramaktayım. Boyut olarak şuan aktif HP markasının kablolu hayvanı boyuttaki o mouse kullanmaktayım. Önerilerinizi öncelikli wireless olmak üzere yapabilirsiniz

Z1

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
Bütçe kısmına bakıyor musunuz acaba ben 1000 1500 arası arıyorum söylediğiniz şey 1800 2000 tl
Arkadaşın z1 dediğine z1 ne dediğiniz için açıklama yaptım mouse önermedim.

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1.5 veya 1.6ydı ben aldıgımda o yğzden önermiştim 1.7k olmus

R1 vardı galiba bu fiyatlarda tamda bilmiyorum yalbıs olmasın
Z1 için çok fazla eleştiri var bütçe aşsam bile bu kadar eleştirisi olan bir şey için bilemedim diğeri R1 ne hocam acaba tam yazabilirseniz

Mousetan anlayan birisi gamebosster m18 inferno ve Asus tuf gaming gen 2 için yorumlar yapabilir mi

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke
Z1 için çok fazla eleştiri var bütçe aşsam bile bu kadar eleştirisi olan bir şey için bilemedim diğeri R1 ne hocam acaba tam yazabilirseniz

Mousetan anlayan birisi gamebosster m18 inferno ve Asus tuf gaming gen 2 için yorumlar yapabilir mi
Vxr1 olması lazım ya z1 hakkında ne kuskunuz var hpcam aktif kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
Vxr1 olması lazım ya z1 hakkında ne kuskunuz var hpcam aktif kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim
Çok fazla eleştiri olmuş sensörleri hakkında veya hızı hakkında o yüzden diyorum yorumların neler aktif kullanıyorsan cidden almaya değer mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,354
Üyeler
170,351
Son üye
kskral00
Top Bottom