Neler Yeni

Wireless mouse önerisi

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke
Çok fazla eleştiri olmuş sensörleri hakkında veya hızı hakkında o yüzden diyorum yorumların neler aktif kullanıyorsan cidden almaya değer mi
Hızı sabit 1k hz, banayetiyor fazlasında gözüm yok uygulamasından düşürebilirsin uygulamasıda gayet güzel sarjı günde 3 saat min max 8 saat vicarı kullanıyorum 20 günde bitti alalı 1 ay geçti daha 1 kwre fulledim sarjını orta tekeri hafif sararıyor bende daha olmadı ancak kullabanlarda olmus ben öneririm hiç bir sorun yasamadım aldım geçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza
Hızı sabit 1k hz, banayetiyor fazlasında gözüm yok uygulamasından düşürebilirsin uygulamasıda gayet güzel sarjı günde 3 saat min max 8 saat vicarı kullanıyorum 20 günde bitti alalı 1 ay geçti daha 1 kwre fulledim sarjını orta tekeri hafif sararıyor bende daha olmadı ancak kullabanlarda olmus ben öneririm hiç bir sorun yasamadım aldım geçtim
Mouse alırken nelere dikkat ettin. Mouse konusunda hiç anlayamıyorum çünkü ve aldığımda iyi bir şey olsun istiyorum bu yüzden kablolu kablosuz nelere dikkat etmeliyim

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke
Mouse alırken nelere dikkat ettin. Mouse konusunda hiç anlayamıyorum çünkü ve aldığımda iyi bir şey olsun istiyorum bu yüzden kablolu kablosuz nelere dikkat etmeliyim
Hocam bende cok hakim değildim ytdeki videolara baktım furylevel daha yeni ve yapan adamın yt kanalı var furylevel takipde ediyordum zaten videosuda var mausse ile ilgili bana geyet iyi geldi yerli olmasıda hosuma kaçtı dedim en azından bizim esnaf kazansın aldım ve gayet memnunum hiç bir pişmanlım yasamadım yt de bir sürü incelme videosu var bilgin yoksa bile izle ve kararı sen ver ben dedim diye alma z1 inceleme videolarına bak kararını ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,354
Üyeler
170,351
Son üye
kskral00
Top Bottom