Littlemudur
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 173
- İsim
- Muhammed Dinç
İnternet üzerinden uzun zamandır mouse bakıyorum kablosuz kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum. Çünkü forumda ve diğer platformlarda insanlar takılma ve/veya tepki gecikmeleri yaşadığına dair şikayetlerde bulunuyor. Şimdiye kadar mouselerim hep kablolu oldu performans veya tepki süresi olarak olumsuz bir durum yaşamadım ama kullanım olarak kablodan hep rahatsız oldum bu yüzden kablosuz mouse kullanmak istiyorum. 2.4ghz wireless veya bluetooth özelliği olan kablosuz mouse alsam problem yaşar mıyım? İyi Forumlar )))
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak daha önce aldığım bir kablosuz kulaklık da internet kopma problemi yaşıyordum sinyaller çakışıyor ve internet bağlantımı kısıtlıyordu.İnternet üzerinden uzun zamandır mouse bakıyorum kablosuz kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum. Çünkü forumda ve diğer platformlarda insanlar takılma ve/veya tepki gecikmeleri yaşadığına dair şikayetlerde bulunuyor. Şimdiye kadar mouselerim hep kablolu oldu performans veya tepki süresi olarak olumsuz bir durum yaşamadım ama kullanım olarak kablodan hep rahatsız oldum bu yüzden kablosuz mouse kullanmak istiyorum. 2.4ghz wireless veya bluetooth özelliği olan kablosuz mouse alsam problem yaşar mıyım? İyi Forumlar )))
Son düzenleme: