Neler Yeni

Wireless veya Bluetooth mouse korkum var help

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
İnternet üzerinden uzun zamandır mouse bakıyorum kablosuz kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum. Çünkü forumda ve diğer platformlarda insanlar takılma ve/veya tepki gecikmeleri yaşadığına dair şikayetlerde bulunuyor. Şimdiye kadar mouselerim hep kablolu oldu performans veya tepki süresi olarak olumsuz bir durum yaşamadım ama kullanım olarak kablodan hep rahatsız oldum bu yüzden kablosuz mouse kullanmak istiyorum. 2.4ghz wireless veya bluetooth özelliği olan kablosuz mouse alsam problem yaşar mıyım? İyi Forumlar :))))
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet üzerinden uzun zamandır mouse bakıyorum kablosuz kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum. Çünkü forumda ve diğer platformlarda insanlar takılma ve/veya tepki gecikmeleri yaşadığına dair şikayetlerde bulunuyor. Şimdiye kadar mouselerim hep kablolu oldu performans veya tepki süresi olarak olumsuz bir durum yaşamadım ama kullanım olarak kablodan hep rahatsız oldum bu yüzden kablosuz mouse kullanmak istiyorum. 2.4ghz wireless veya bluetooth özelliği olan kablosuz mouse alsam problem yaşar mıyım? İyi Forumlar :))))
Ek olarak daha önce aldığım bir kablosuz kulaklık da internet kopma problemi yaşıyordum sinyaller çakışıyor ve internet bağlantımı kısıtlıyordu.

Son düzenleme:
En büyük ön yargılardan biri de bu acaba takılma olur mu

Cevap : ucuz ve dandiklerde olabilir ancak 200-300 ün üstündekilerde olma ihtimali daha az (modeline göre değişir ben fiyat aralığından oran veriyorum siz konu açın takılma yapmayan mouse öneririz)

Bütçeniz nedir ?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kalitelisini alırsan hiç bir sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus Rog ve Corsair ürünlerini takip ediyorum bütçem 300-400 arası

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bluetoothlu alırsan ufak bir gecikme yaşayabilirsin. Ama Wireless da fark bile etmezsin ben Sensei 310 dan Rival 650 ye geçtim gecikme olarak bi fark hissetmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyle düşündüm ama bu bantta farklı ürün varsa önerilere açığım.

Top Bottom