Neler Yeni

Wirelles kulaklık tavsiyesi lazım?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
drop plus kullanıyodum çöp oldu ve artık wirelles daha iyi bir kulaklık arıyorum.
hiçbir fikrim yok modeller arasında razer olursa iyi olabilir sadece bilgisayarda kullanacağım.
bütçe piyasa hakkında bilgim yok ama 3000-4000 e kadar olabilir cok oyun oynayan biri değilim ucmaya da gerek yo
2 günde bir 1-2 saat bilgisayar kullanıyorum yani arctis pro falan abartmamıza gerek yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

La bi tavsiyesi olan yokmu alıcam :)

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Al hocam sana en ucuzundan öneri konusu da var hatta
istemiyorum reis bütçem fazla ucuz olmasına gerek yok.

Al hocam sana en ucuzundan öneri konusu da var hatta

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Hocam o fiyatlardaki aynı özellikleri hatta daha iyisini sunan ve bütçe konusunda ise çok daha uygun fiyatlı olan ve sizinde arzu ettiğiniz markadan ''Razer Barracuda X 2022 Bluetooth Version'' kulaklığını öneririm.
Kulaklığı araştırmalarım sonucu almaya karar verdim ve 2 haftadır kullanıyorum.
Sahibinden sitesinden 1950₺ ye 1 yıldan fazla garantili ve faturalı tertemiz bir satıcından aldım.

Güzel özellikleri:
1. Şarj süresi 50 saat olmasının artısı
2. 250gr gibi çok hafif oluşu ve konforunun çok iyi olması,
3. Kafaya herhangi bir baskı yapmaması,
4. Mikrofon ve ses kalitesinin güzel olması,
5. İstenildiği zaman Wireless ve Bluetooth versiyonlarına kolayca geçiş yapılabilmesi gibi gibi çok muhteşem özelliklere sahip olması ve bu fiyatta olması beni cezbetti ve hiç pişman değilim.

Ha kötü özellikleri olarak ise şunları diyebilirim:
1. Yazılımı olmaması,
2. Firmware güncellemesini sadece Type-C girişli bir bilgisayardan yapılabilmesi,
3. Ekolayzer ayarlarını anca satın alarak yapılması (Ha 15 günlük deneme sürümü var elbette ama sonrasında %50 indirimle birlikte 10$'a razerin sitesinden almak şart) Ama THX almanız şart değil yazılımsız bile çok güzel bir ses deneyimi sunmakta.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
drop plus kullanıyodum çöp oldu ve artık wirelles daha iyi bir kulaklık arıyorum.
hiçbir fikrim yok modeller arasında razer olursa iyi olabilir sadece bilgisayarda kullanacağım.
bütçe piyasa hakkında bilgim yok ama 3000-4000 e kadar olabilir cok oyun oynayan biri değilim ucmaya da gerek yo
2 günde bir 1-2 saat bilgisayar kullanıyorum yani arctis pro falan abartmamıza gerek yok :)

La bi tavsiyesi olan yokmu alıcam :)
Arctis 7x+

Hyperx Cloud Core Wireless

Bu iki kulaklıkta iyi diye biliyorum tavsite ederim

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
En İyi Cevap
3
Üstteki SS 7+ ı aldık ama iade edicez beğenmedik. Barracuda X öneririm. 2021 daha f/p ama para bol dersen 2022 al.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o fiyatlardaki aynı özellikleri hatta daha iyisini sunan ve bütçe konusunda ise çok daha uygun fiyatlı olan ve sizinde arzu ettiğiniz markadan ''Razer Barracuda X 2022 Bluetooth Version'' kulaklığını öneririm.
Kulaklığı araştırmalarım sonucu almaya karar verdim ve 2 haftadır kullanıyorum.
Sahibinden sitesinden 1950₺ ye 1 yıldan fazla garantili ve faturalı tertemiz bir satıcından aldım.

Güzel özellikleri:
1. Şarj süresi 50 saat olmasının artısı
2. 250gr gibi çok hafif oluşu ve konforunun çok iyi olması,
3. Kafaya herhangi bir baskı yapmaması,
4. Mikrofon ve ses kalitesinin güzel olması,
5. İstenildiği zaman Wireless ve Bluetooth versiyonlarına kolayca geçiş yapılabilmesi gibi gibi çok muhteşem özelliklere sahip olması ve bu fiyatta olması beni cezbetti ve hiç pişman değilim.

Ha kötü özellikleri olarak ise şunları diyebilirim:
1. Yazılımı olmaması,
2. Firmware güncellemesini sadece Type-C girişli bir bilgisayardan yapılabilmesi,
3. Ekolayzer ayarlarını anca satın alarak yapılması (Ha 15 günlük deneme sürümü var elbette ama sonrasında %50 indirimle birlikte 10$'a razerin sitesinden almak şart) Ama THX almanız şart değil yazılımsız bile çok güzel bir ses deneyimi sunmakta.
cok tesekkür ederim buda aklımda ama sadece bilgisayar basında kullanacağım blueetoth airpodsum varç
razer yazılımıyla calısmıyomu kulaklık orasını tam anlayamadım bide link bırakabilirmisin rica etsem.

7x+ ın ne gibi kötü özellikleri var bahseder misiniz
steelseries arctis 3-5 kullandım ikisinden de memnun kalmadım

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
cok tesekkür ederim buda aklımda ama sadece bilgisayar basında kullanacağım blueetoth airpodsum varç
razer yazılımıyla calısmıyomu kulaklık orasını tam anlayamadım bide link bırakabilirmisin rica etsem.

steelseries arctis 3-5 kullandım ikisinden de memnun kalmadım
Hocam şuan yazılım desteklemiyor maalesef ama yakında destekleyebileceğini söyledi bana müşteri hizmetleri.
Link olarak şuan en uygun Amazon.us var ama garanti konusunda nasıl olur bilemem :(
Buyrun link burada

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Hocam şuan yazılım desteklemiyor maalesef ama yakında destekleyebileceğini söyledi bana müşteri hizmetleri.
Link olarak şuan en uygun Amazon.us var ama garanti konusunda nasıl olur bilemem :(
Buyrun link burada
uygun olmasına gerek yok 4000 liraya kadar alacağım ama yazılımı desteklemesi şart :)
hazır herseyim razer madem iyi diyosanız kulaklıkda razer olsun.

Top Bottom