Neler Yeni

🔥İndirim Witch It Steam'de Sadece 9,75 TL!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlarla eğlenceli olabilen çok oyunculu bir saklambaç oyunu. Cidden ilgimi çekti. Atmosfer ve grafik anlamında da başarılı görünüyor .

Alırsanız oynarız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Ali
Hocam yanlışım varsa düzeltin ama oyunlar için tek tek konu açılmasından ise tek konu altında bütün indirimli tavsiye edilen oyunları paylaşmanız daha iyi olmaz mı ? Hem forum kirliliği hemde takibi güzel olur.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
Çok uzun süre götüreceğini sanmıyorum. Yayıncılardan baktığım kadarıyla pek bir esprisi yok, klasik saklan bul oyunu. Çabuk sıkabilir bence.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlışım varsa düzeltin ama oyunlar için tek tek konu açılmasından ise tek konu altında bütün indirimli tavsiye edilen oyunları paylaşmanız daha iyi olmaz mı ? Hem forum kirliliği hemde takibi güzel olur.
Mantıklı. Oyunları tekte görsem öyle yapardım. Taksit taksit denk geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok uzun süre götüreceğini sanmıyorum. Yayıncılardan baktığım kadarıyla pek bir esprisi yok, klasik saklan bul oyunu. Çabuk sıkabilir bence.
Arkadaşım oynamış. Çok sarıyormuş.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Berkay BABUCCU
bu tarz oyular 3-5 el attıktan sonra tekrara sardığı için pek uzun süre götürmüyor kendimce. Bu oyunu alınca bir de arkadaş sayının fazla olması gerekiyor.Çok gereklilik var almamak en iyisi :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tarz oyular 3-5 el attıktan sonra tekrara sardığı için pek uzun süre götürmüyor kendimce. Bu oyunu alınca bir de arkadaş sayının fazla olması gerekiyor.Çok gereklilik var almamak en iyisi :D
Ben ekip buldum gibi o yüzden alacağım. Zaten ucuz. Kalsın illa ki bir gün oynarım.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Berkay BABUCCU
Ben ekip buldum gibi o yüzden alacağım. Zaten ucuz. Kalsın illa ki bir gün oynarım.
illa bir gün oynarsın ama oynayacağın zaman arkadaş sayısı lazım olacak :) Alınabilir ucuz ama dediğim gibi ekip toplayacaksın hepsi aynı gün girecek hepsi aynı derece veya belli seviye üstünde eğlenecek ki ekibi bozmayacak. Sürüyle etken var :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri