Neler Yeni

WİTCHER 1 ilk sahnede uyku moduna atıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Ersoy
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce Witcher 1, 2, 3 toplu olarak indirimde görüp Steam üzerinden aldım. Haftalar önce oyunu ilk kez oynadığımda, ilk o animasyonlu yerde kulaklıktan bir cızırtı gelip, 'uyku moduna alınıyor ' yazısı çıkmıştı. 'wake up' dedim açılmadı PC. En son çare fişi çektim, taktım, açtım ve PC açıldı. Mavi ekran mı acaba diye minidump yerine baktım dosya yoktu. Sonra aynı yere girdim, aynı sahneyi geçebildim sorunsuz, 3 5 dakika falan da oynadım hatta, sorun yoktu ve kapadım oyunu. Ondan sonra bir daha hiç oynamadım bugüne kadar çünkü sınavlarım başlayacaktı ve çalışmam gerekiyordu.
Az önce açtım ve yine o baş sahnede ap aynı sorunu yaşadım; cızırtı, uyku modu, fişi çekmek, tekrar açmak.
Gerçekten çok üzüldüm çünkü gerçekten oynamak istediğim bir seri ve sistemim yetmesine rağmen oynayamıyorum. Sizce bu neden oluyor, nasıl çözerim? Ya iade falan diyeceğim de alalı 2 haftayı geçti, iade de olmaz sanırım, böyle bir durumun içindeyim. Yardımcı olursanız mutlu olacağım, teşekkürler.

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
İade olabilir 3 hafta geçmesine rağmen iade etmiştim kabulde ettiler

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Insallah reis ,az önce ingilizce bir şekilde 'merhaba steam, biliyorum iade suresi geçti ama...' diye sorunumu yazdim inşllah kabul ederler..
Olur bence ben 2042 yi iade etmiştim 3-4 hafta süre geçmişti ve saatide geçmişti kabul edildi

Top Bottom