WİTCHER 1 VE 2 OYNAMADAN 3 OYNANIR MI

ahmetklta

80+
Reaksiyon skoru
14
arkadaşlar merhaba hayatimda hic witcher oyunu oynamadim,ayrica dizisini izlemedim ve kitabinida okumadim yani hikayeyle alakali gram bilgim yok.Witcher 1 ve 2 nin hikayesini youtubdan kisa ve öz özetlerden dinlesem direkt 3 den başlasam hikayeyi anlayabilir miyim?Hikayesu sararsa kitabini okuyacagim ve dizisini izliyecegim.

arkadaşlar merhaba hayatimda hic witcher oyunu oynamadim,ayrica dizisini izlemedim ve kitabinida okumadim yani hikayeyle alakali gram bilgim yok.Witcher 1 ve 2 nin hikayesini youtubdan kisa ve öz özetlerden dinlesem direkt 3 den başlasam hikayeyi anlayabilir miyim?Hikayesu sararsa kitabini okuyacagim ve dizisini izliyecegim.
Ben de 1 ve 2'yi oynamadan 3'e saranlardanım.
Hikaye odaklı olduğu için tabikide konuya hakim olman oyunu daha da keyifli hale getirecektir.
Canavar keseyim ve oyunu bitireyim diyeceksen baştan başlamanın lüzumu yok ama keyif odaklı başlayacaksan kitap,dizi ve oyun serisi sırası ile ;)

Bu arada PS4 Pro'da 4k ve Türkçe güncellemesi geldiğinde indirip birkaç saat takılmıştım ve sonra fırsat bulamamıştım.Yani yarıda kaldı :(
Ama yeni versiyonu çıktığı gibi akacağım :)

İlk 2 oyunu oyna sonra 3. oyuna başla seri oyunu bağlantılılar yani birbirlerine. Sonrasında seversen oyunları, hikayeyi falan kitaplarını da okursun dizisini de izlersin o sana kalmış ama oyun olarak 1. oyundan başla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri