WİTCHER 3 Alınır mı

Fthbsrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
arkadaşlar merhaba witcher 3 almayı düşünüyorum ama bu zamana kadar hep online oyun oynadım sizce sarar mı ve inngilizcem kötü biraz türkçe altyazı desteği varmış sıkıntı olmaz heralde değil mi?

arkadaşlar merhaba witcher 3 almayı düşünüyorum ama bu zamana kadar hep online oyun oynadım sizce sarar mı ve inngilizcem kötü biraz türkçe altyazı desteği varmış sıkıntı olmaz heralde değil mi?
paranısını sonuna kadar hak eden oyun.

Kessinlikle Al efsane oyundur

Kesinlikle al açık dünya oyunlarda lidelikte ipi çekenlerde kendisi

ingilizce altyazı kısmında bi şey diyebiliecek var mı altyazı işimi halleder mi öyle oynayabilir iyim?

Bu zamana kadar online oynadığın için, alışman biraz zor olabilir. Hikayeyi hiç dinlemeyip ara sahneleri atlarsan, senin için sadece canavar kesmeye döner oyun. O yüzden tavsiyem hikayeyi takip et.

Ben de online ağırlıklı oynayan biriydim ve witcher 3 canavar kesme oyunu oldu benim için ve hiç zevk almadım. @Gizemss'in dediklerine kulak ver :D
Bu zamana kadar online oynadığın için, alışman biraz zor olabilir. Hikayeyi hiç dinlemeyip ara sahneleri atlarsan, senin için sadece canavar kesmeye döner oyun. O yüzden tavsiyem hikayeyi takip et.

Geri