Yan görevler cyberpunkta da ayniKontrat yapıyorum,canavarın canı hiç gitmiyor.Nasıl gelişirim.
ya witcher 3 120 saat oynadım bitti ama tadı azımda hala new game + oynanırmıteçhizat bulma görevlerini yap ve onları ilerlet. internette kontratları nerede bulabileceğin yazıyor.
dlcleri oynamadıysan onları oyna bence yada aynı oyunu açıp teçhizatları bul çok konuşmayalım bu konu hakkında benim de başlayasım geliyorya witcher 3 120 saat oynadım bitti ama tadı azımda hala new game + oynanırmı
Daha önce Witcher'ı oynayıp pek sevememiş birisi olarak, ne zaman oyunun konusu açılsa benim de oynayasım geliyor. İndirip aynı yere kadar getirip birkaç hafta oynamıyorum, sonra da nasılsa oynamıyorum deyip oyunu siliyorum. Yine oynayasım geliyor.dlcleri oynamadıysan onları oyna bence yada aynı oyunu açıp teçhizatları bul çok konuşmayalım bu konu hakkında benim de başlayasım geliyor
Mod + New game ile akarya witcher 3 120 saat oynadım bitti ama tadı azımda hala new game + oynanırmı
güzel modlar olarak neler var hocamMod + New game ile akar
muhtemelen level almadın ve senden yüksek level isteyen bi kontrata gittin. görev yaparak levelini arttırmalısın aynı zamanda görev esnasında zaten sana techizat verilecek onlar oyunu daha rahat bi hale getirecekKontrat yapıyorum,canavarın canı hiç gitmiyor.Nasıl gelişirim.
Grafikgüzel modlar olarak neler var hocam