Bence zor bir ihtimal. Çünkü steamdb'ye baktığımızda yıllardır aynı indirim orandan satılmış. Sanırım sadece ana oyuna sahipsiniz, belki Witcher 3 Complete Edition'ı ana oyuna sahip olduğunuzdan ikili dlc'yi daha ucuza alabilirsiniz.Şu an black myth oynuyorum o kış indirimlerine kadar biter. Acaba kışın daha yüksek bir indirim alır mı?
Complete edition almaya çalıştığımda bir tane daha witcher 3 almak zorunda oluyorum yani daha pahalı oluyorBence zor bir ihtimal. Çünkü steamdb'ye baktığımızda yıllardır aynı indirim orandan satılmış. Sanırım sadece ana oyuna sahipsiniz, belki Witcher 3 Complete Edition'ı ana oyuna sahip olduğunuzdan ikili dlc'yi daha ucuza alabilirsiniz.
Cdpr'ın yaptığı en iyi şey dlc olabilir ana oyun hatta hikaye olarak ana oyundan iyi hikaye yapabiliyorlar.Alıntıyı görüntüle
O kadar manyak bir witcher fanıyım ki aşırı bayılıyorum. Bu DLC'lerde ana oyun gibi mükemmel kusursuz dünyanın en iyi oyunu mudur?
Keşke direkt complete alsaydım diyorum ama nereden bilecektim bu kadar seveceğim bir oyun olacağınıCdpr'ın yaptığı en iyi şey dlc olabilir ana oyun hatta hikaye olarak ana oyundan iyi hikaye yapabiliyorlar.
ben ult paketi 15 e almıştımKeşke direkt complete alsaydım diyorum ama nereden bilecektim bu kadar seveceğim bir oyun olacağını