İade edip 15 liraya game of the year edition olanını al hem 2 tane mükemmel dlc var hemde 1 ay içinde çıkacak olan dlc ye goty sahipleri ücretsiz sahip olacak.Arkadaşlar 60 TL olan The witcher 3 yüzde 80 indirim alarak bu gün 11.99 TL oldu ben aldım sizde kaçırmayın derim
Dlc içeren versiyonu alın benceArkadaşlar 60 TL olan The witcher 3 yüzde 80 indirim alarak bu gün 11.99 TL oldu ben aldım sizde kaçırmayın derim
Zaten her indirimde ve 2-3haftada bir dusuyo bu fiyata almak isteyen alsın bir an önce zam yiyebilir. Benim kütüphanede duruyo yıl sonu grafik güncellemesi gelince oyniyicam onu bekliyorumArkadaşlar 60 TL olan The witcher 3 yüzde 80 indirim alarak bu gün 11.99 TL oldu ben aldım sizde kaçırmayın derim
witcher'a dlc'mi geliyor?İade edip 15 liraya game of the year edition olanını al hem 2 tane mükemmel dlc var hemde 1 ay içinde çıkacak olan dlc ye goty sahipleri ücretsiz sahip olacak.
dlc mi geliyor benim 56 saati arttırma zamanı gelmiş demek kiİade edip 15 liraya game of the year edition olanını al hem 2 tane mükemmel dlc var hemde 1 ay içinde çıkacak olan dlc ye goty sahipleri ücretsiz sahip olacak.
https://www.gamesradar.com/the-witcher-3-next-gen-update-news-is-coming-soon/witcher'a dlc'mi geliyor?
Dostum ben bunun ilk oyunu ile seriye başlamayı denedim ama sarmadı sence nedenBu devirde alınıp saatlerce oynanacak tek oyun valla
ben bundan önce dlc siz almışım 11.99 olanı şimdi alma imkanım var mı?İade edip 15 liraya game of the year edition olanını al hem 2 tane mükemmel dlc var hemde 1 ay içinde çıkacak olan dlc ye goty sahipleri ücretsiz sahip olacak.
Ben ilk 3 oyunla birlikte olan paketi aldım sonra dlc leri ayrı ayrı aldım dlc bana da gelir mi ?İade edip 15 liraya game of the year edition olanını al hem 2 tane mükemmel dlc var hemde 1 ay içinde çıkacak olan dlc ye goty sahipleri ücretsiz sahip olacak.
Ana oyuna sahipseniz dlcleri uygun bir fiyata alabilirsiniz belki bilgim yokben bundan önce dlc siz almışım 11.99 olanı şimdi alma imkanım var mı?