Neler Yeni

Witcher 3 İndirimi Var Sakın kaçırmayın!!!!

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
ben bundan önce dlc siz almışım 11.99 olanı şimdi alma imkanım var mı?
The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass var 15 TL fiyatı 2 tane hikaye DLC'lerini veriyor. Bu şekil alabilirsiniz.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam bir süredir öyle zaten sürekli bu fiyata düşüyor bilmeyen yoktur herhalde.

SadeceSeyf

80+ Gold
Dostum ben bunun ilk oyunu ile seriye başlamayı denedim ama sarmadı sence neden
Kanka diğerleri biraz sıkıntı. Ama bu çok iyi ben de ilk zamanlar bırakıp silmiştim. Sonra bir kez daha şans vereyim dedim ve sanırım 200 saat civarı oynadım. Sadce kendini oyuna ve oyunda ki muhabbetlere vereceksin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass var 15 TL fiyatı 2 tane hikaye DLC'lerini veriyor. Bu şekil alabilirsiniz.
Witcher 3 goty edition alırsanız dlc'leri veriyor zaten. Oda 15 TL, yani 15 TL'ye hem witcher 3 hem dlc leri almış oluyorsunuz ayriyeten dlc'lere para vermeye gerek yok.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kanka diğerleri biraz sıkıntı. Ama bu çok iyi ben de ilk zamanlar bırakıp silmiştim. Sonra bir kez daha şans vereyim dedim ve sanırım 200 saat civarı oynadım. Sadce kendini oyuna ve oyunda ki muhabbetlere vereceksin
Hikayeli oyunları oynabilecek kadar oyun oynama isteği yok maalesef.

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Servet ÇERİ
İade edip 15 liraya game of the year edition olanını al hem 2 tane mükemmel dlc var hemde 1 ay içinde çıkacak olan dlc ye goty sahipleri ücretsiz sahip olacak.
Hocam dlc ne demek bilmiyorum ama şimdi ben bunu iade edip 15 TL olanı mi alayım sizce fark tam olarak ne ?

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Witcher 3 goty edition alırsanız dlc'leri veriyor zaten. Oda 15 TL, yani 15 TL'ye hem witcher 3 hem dlc leri almış oluyorsunuz ayriyeten dlc'lere para vermeye gerek yok.
Hocam adam önceden 12 TL lik düz ana hikaye versiyonunu almış yani ilk defa almıyor. O yüzden expansion pass'i alabilir dedim.

Top Bottom