Bedava verilecekse güzeldirmerhaba biliyorsunuzki epic games witcher 3 ü ücretsiz verecek bende indirip bir bakacağım verildiğinde fakat witcher 2 yi oynamadım hikayeyi anlamak için witcher 2 yi oynamam lazım mı birde oyun nasıl bir oyun.
1 ve 2 yi ben de sevmedim ama 3 efsane bir oyunmerhaba biliyorsunuzki epic games witcher 3 ü ücretsiz verecek bende indirip bir bakacağım verildiğinde fakat witcher 2 yi oynamadım hikayeyi anlamak için witcher 2 yi oynamam lazım mı birde oyun nasıl bir oyun.
peki witcher 3 ün hikayesini anlamam için 2 yi oynamama gerek varmı yoksa oynamadan da anlarmıyımOYUN GİBİ OYUNNN
Hikayeler bağlantılı mı tam bilmiyorum ama deneyimlersen bir şey kaybetmezsin. Onun dışında Witcher 3 baya iyi bir oyundur. Kesinlikle deneyimlemen lazım.merhaba biliyorsunuzki epic games witcher 3 ü ücretsiz verecek bende indirip bir bakacağım verildiğinde fakat witcher 2 yi oynamadım hikayeyi anlamak için witcher 2 yi oynamam lazım mı birde oyun nasıl bir oyun.
OYNARSAN DAHA ZEVK ALABİLİRSİN BENCE KONUYA HAKİM OLURSUNpeki witcher 3 ün hikayesini anlamam için 2 yi oynamama gerek varmı yoksa oynamadan da anlarmıyım
oyun tam olarak nasıl bir oyun belli bi alanda görev yapmaktan ibaret mi yoksa serbest takılabilirmiyiz kafamıza göreGrafikleri, oynanışı ve hikayesi ile süper bir oyun. Yan görevleri ana görevleri kadar kaliteli ve Türkçe dil desteği çok güzel. Oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Oyunda yapılacak çok fazla şey var ve uzun süre sizi meşgul eder sıkılmazsınız. Oyun içerisindeki Gwent isimli kart oyunu bile beni baya bi eğlendirmişti.