Neler Yeni

witcher 3 nasıl bir oyun

Noxs

80+
merhaba biliyorsunuzki epic games witcher 3 ü ücretsiz verecek bende indirip bir bakacağım verildiğinde fakat witcher 2 yi oynamadım hikayeyi anlamak için witcher 2 yi oynamam lazım mı birde oyun nasıl bir oyun.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
OYUN GİBİ OYUNNN

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
merhaba biliyorsunuzki epic games witcher 3 ü ücretsiz verecek bende indirip bir bakacağım verildiğinde fakat witcher 2 yi oynamadım hikayeyi anlamak için witcher 2 yi oynamam lazım mı birde oyun nasıl bir oyun.
Bedava verilecekse güzeldir :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Noxs

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
1 ve 2 yi ben de sevmedim ama 3 efsane bir oyun

• Beğen

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hikayeler bağlantılı mı tam bilmiyorum ama deneyimlersen bir şey kaybetmezsin. Onun dışında Witcher 3 baya iyi bir oyundur. Kesinlikle deneyimlemen lazım.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Witcher 3 ten sonra witcher 2 oynarsan witcher 2 nin kontrollerine alışmak zor geliyormuş 3 ten sonra
bildiğim tek şey bu :)

• Beğen

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
peki witcher 3 ün hikayesini anlamam için 2 yi oynamama gerek varmı yoksa oynamadan da anlarmıyım
OYNARSAN DAHA ZEVK ALABİLİRSİN BENCE KONUYA HAKİM OLURSUN

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Grafikleri, oynanışı ve hikayesi ile süper bir oyun. Yan görevleri ana görevleri kadar kaliteli ve Türkçe dil desteği çok güzel. Oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Oyunda yapılacak çok fazla şey var ve uzun süre sizi meşgul eder sıkılmazsınız. Oyun içerisindeki Gwent isimli kart oyunu bile beni baya bi eğlendirmişti.

Noxs

80+
Grafikleri, oynanışı ve hikayesi ile süper bir oyun. Yan görevleri ana görevleri kadar kaliteli ve Türkçe dil desteği çok güzel. Oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Oyunda yapılacak çok fazla şey var ve uzun süre sizi meşgul eder sıkılmazsınız. Oyun içerisindeki Gwent isimli kart oyunu bile beni baya bi eğlendirmişti.
oyun tam olarak nasıl bir oyun belli bi alanda görev yapmaktan ibaret mi yoksa serbest takılabilirmiyiz kafamıza göre

Rammstein

80+ Silver
Fanboyundan kaçılası bir oyun.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Klasik bir RPG oyunu. Karakterin yeteneklerini sınıfını vs. sen seçiyorsun para lazım oldukça açık dünyada dolaşıp grinding yapıyorsun eşyalarını kendin üretiyosun yavaş yavaş gelişiyosun. Cyberpunk ın orta-çağlı hali. Skyrim oynadıysan onada benzer.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,386
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom