Yardım Witcher 3 NG+ Kaer Morhen Save Lazım (Acil!)

Caximus

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba değerli forum üyeleri ve Witcher severler,
Uzun zamandır bu platformun bir parçasıyım ve bugüne kadar birçok konuda hem bilgi edindim hem de keyifli vakit geçirdim. Ancak bugün, büyük bir hevesle ilerlediğim The Witcher 3: Wild Hunt serüvenimde teknik bir talihsizlik yaşadığım için yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.
Şu an oyunun New Game+ (NG+) modunda, hikayenin en kritik dönemeçlerinden biri olan Kaer Morhen Savaşı (The Battle of Kaer Morhen) kısmına kadar gelmiştim. Maalesef tam bu aşamada save dosyamda yaşadığım bir bozulma/sıkıntı nedeniyle ilerlemem sekteye uğradı. O kadar saatlik emeğin ardından her şeye en baştan başlamak, takdir edersiniz ki bir hayli moral bozucu oluyor.
Sizlerden ricam şudur:
Elinde New Game+ modunda, tam olarak Kaer Morhen Savaşı başlangıcında veya savaş esnasında kaydedilmiş save dosyası olan var mı? Karakter seviyesinin veya ekipmanların durumu çok kritik değil; benim için önemli olan hikayede kaldığım bu noktadan devam edebilmek.
Eğer elinizde uygun bir dosya varsa ve paylaşabilirseniz beni gerçekten çok büyük bir yükten kurtarmış olursunuz. Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
"NextGen"
İyi oyunlar dilerim!

%100 tamamlanmış bı save dosyası bana %70 gibi lazım son kısmı oynamak istiyorum ama teşekkür ederim bende Nexusmoda arıyorum

Geri