Neler Yeni

Witcher 3 Overrated mıdır?

?

• Overrated

Oylar: 26 30.2%
  • Overrated değil.

Oylar: 34 39.5%
  • Overrated değil ama sevmiyorum

Oylar: 26 30.2%

• Oy kullanan toplam üye
    86

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
O yüzden RDR 2 gibi kaliteli oyunları oynamadan önce oynamak lazım bu oyunu. Tabii bu oyuna kötüleyecek bir şey değil nasıl olsa 2015'te çıkmış bir oyun ancak yine de insan katlanamıyor.
Oyunun kötü yanlarını söylediğimizde gereksiz fazla tepki veren kitle var. Hayatında RDR2'de at sürmemiş, o fizikleri tatmamış kişiler yorum yapıyor. Sıra witcher serisine gelene kadar çok daha iyi seriler var.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla yapamadığım görevler sonrası saldım beni açık dünya hikayeler sarmıyor be vercen mafia 1 remake öf
O biraz değişik ben onu direk RDR tarzı sanıyordum ama Hikaye modunda soluksuz görev yapıyorsun açık dünyası ayrı giriyorsun.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Enis kirazson gibi yorumlarsam oyun cidden güzel oynanması gereken ilk 100 oyunda yeri banko var. Eksikleri var ama oyunun ana etkeni hikayesi çok güzel bir hikaye döngüsü var

Veterance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Emre Özdemir
Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.

Bana göre Witcher 3 Overrated değildir ama
şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Witcher 3 de oyundaki ilk izlenim zordur anlaşılmayan kısımları, yönlendirilmeyen görevleri olabiliyor.
Oyundaki 10 saatlik ilerleyeşimi sildim sıfırdan başladım ekipman yaptım oyunu kavradım çok daha keyifli bir hâl aldı.
Oyunda biraz yoğurulmak lazım, hikayesi güzel sürükleyici bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enis kirazson gibi yorumlarsam oyun cidden güzel oynanması gereken ilk 100 oyunda yeri banko var. Eksikleri var ama oyunun ana etkeni hikayesi çok güzel bir hikaye döngüsü var
Enis kirazoğlu = Hadi bu oyunu oturup sabaha kadar övelim 😂
Ki bencede öyle. 👌

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.

şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Oyunda yaklaşık 25 saatim var, mekanikler beni deli edebiliyor. Ayrıca buga falan da girebiliyor mesela savaştığım yaratık bir yerde buga girip ona vurmadığım sürece düzelmiyor. Özellikle zıplama mekaniği sıkıntılı. Karakterler vs. güzel, hikaye konusunda pek bir şey diyemeyeceğim ama dediğim gibi mekanikler deli edebiliyor

shinesair

80+

Onu bunu bilmem gelmiş geçmiş en iyi oyun tartışmasız half life

Veterance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Emre Özdemir
Anket sonuçlarına baktığımız zaman Witcher'ın seveni kadar sevmeyeni de varmış. Bu da Witcher'ı Overrated yapabilen bir nokta olabilir ama hala Overrated olarak görmüyorum.
Bence 2015 yapımı olan bir oyun hâlâ günümüzde konuşuluyor ve oynanıyorsa overrated muhabbeti yapmak yanlış olur.

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
Overrated olduğunu biliyordum ama yine de bir şans vermek istedim 3.5 saat dayanabildim. Gereksiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,583
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom