Neler Yeni

Witcher 3 te DLC görevlerini mi yapıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Bazı görevlerin üstüne tıkladığımda alt kısımda hearts of stone ya da blood and wine yazıyor ben şuan dlc oyunundaki görevleri mi yapıyorum oyunun ana menüsündeki hearts of stone kuruldu ve blood and wine kuruldu simgelerine hiç tıklamadım bi anda dlc oyununun içine atar diye fakat ben direk ana oyundan mı o dlc görevlerini yapıyorum anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

bir de tüccarlardan ve demircilerden aldıdığım şemalar bana o eşyayı yapmayı mı öğretiyor

@Cirilla

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Bazı görevlerin üstüne tıkladığımda alt kısımda hearts of stone ya da blood and wine yazıyor ben şuan dlc oyunundaki görevleri mi yapıyorum oyunun ana menüsündeki hearts of stone kuruldu ve blood and wine kuruldu simgelerine hiç tıklamadım bi anda dlc oyununun içine atar diye fakat ben direk ana oyundan mı o dlc görevlerini yapıyorum anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

bir de tüccarlardan ve demircilerden aldıdığım şemalar bana o eşyayı yapmayı mı öğretiyor
evet sanırım dlc görevlerini yapıyorsun ana hikayeyi bitirdiysen dlc leri oynayabilirsin iyi olur ama hikayeyi bitirmeden yapma ve zaten 34 level istiyor dlc ler en az coktan bitirmiş olman lazım ana hikayeyi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

@Cirilla
İlk Olarak Görevler Ekranında Üstüne Geldiğin Görevin İçinde Bload And Wine Veya Hearts Of Stone Yazıyorsa Zaten Bu Görevler Kirmizi (Bload and Wine) Ve Mavi (Hearts Of Stone) Diye İsaretlenir Dlc Görevleri dır Bunlar.

Bu belirtilen Görevler ana Hikayeden ayrıdır istediğin zaman yapabilirsin Ama Belirli Bir Lv Geçmen Gerekir Zaten Görevlerde Bu Renklerle belirtilir Kirmizi Kuru Kafa Varsa Hiç O İse Girme sarımtırak, turuncu Renkte ise Zorlanirsin Ama Yapılabilir Eger Gri Renkte İse Zorlanmadan Kolayca Yapılabilir Anlamı Taşır.

GOTY Sürümün Yukluyse Bütün Dlc Ler aktif olarak oyuna tanımlanır senin birsey yapmana gerek kalmaz.

İkinci Olarak Aldığın Şemalar Belirtilen Item I yapmanı sağlar üretim penceresinde.

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

@Cirilla

DLC görevleri oyunun ana görevinin yarısından sonra falan geliyor diye hatırlıyorum bide minimum 35 lvl lazım o görevleri rahat yapabilmek için, aceleci olmamak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk Olarak Görevler Ekranında Üstüne Geldiğin Görevin İçinde Bload And Wine Veya Hearts Of Stone Yazıyorsa Zaten Bu Görevler Kirmizi (Bload and Wine) Ve Mavi (Hearts Of Stone) Diye İsaretlenir Dlc Görevleri dır Bunlar.

Bu belirtilen Görevler ana Hikayeden ayrıdır istediğin zaman yapabilirsin Ama Belirli Bir Lv Geçmen Gerekir Zaten Görevlerde Bu Renklerle belirtilir Kirmizi Kuru Kafa Varsa Hiç O İse Girme sarımtırak, turuncu Renkte ise Zorlanirsin Ama Yapılabilir Eger Gri Renkte İse Zorlanmadan Kolayca Yapılabilir Anlamı Taşır.

GOTY Sürümün Yukluyse Bütün Dlc Ler aktif olarak oyuna tanımlanır senin birsey yapmana gerek kalmaz.

İkinci Olarak Aldığın Şemalar Belirtilen Item I yapmanı sağlar üretim penceresinde.
hocam üretim penceresi dediğiniz simya zaanat bölümü sanırım doğru mudur bir de bu dlc görevlerini nasıl bir siraya göre yapmam lazım pat pat önüme geleni yapmalı mıyım
şuan ana görev blood and wine ın sanırım kırmızı ve bir vampirin arkasından dedektiflik gibi bir şey yapıyoruz misal şuan bu ana görevi bitirsem blood and wineın sonunu mu görmüş olacağım

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

@Cirilla
görevlerime tıkladığında
yanında dlc ismini bulunduran her görev dlc görevi dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görevlerime tıkladığında
yanında dlc ismini bulunduran her görev dlc görevi dostum
bir sıra dahilinde mi yapmlalıyım yoksa direk önüme gelen görevi yapsam hikaye bölünür mü nasıl yapayım direk ana görevi bitiriyim mi mesela

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
bir sıra dahilinde mi yapmlalıyım yoksa direk önüme gelen görevi yapsam hikaye bölünür mü nasıl yapayım direk ana görevi bitiriyim mi mesela
ana hikayeyi bitir dlc sıralaması ise (benim tavsiyen ) hearts of stone (mavi olan) sonra blood and wine'ı oyna (kırmızı olan) hearts of stone daha karamsar ve umutsuz bir hikayeye sahip blood and wine ile gittiğimiz harita ise cok renkli hikaye yine ağır olsa da ortamı insanın içini açıyor

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
dlc görevleri hikayeyi bölmez hatta hiçbir görev hikayeyi bölmez
ama önce hikayeyi bitirp sonra dlclere atılman daha sağlıklı olur
birbirine karıştırmamış olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
ana hikayeyi bitir dlc sıralaması ise (benim tavsiyen ) hearts of stone (mavi olan) sonra blood and wine'ı oyna (kırmızı olan) hearts of stone daha karamsar ve umutsuz bir hikayeye sahip blood and wine ile gittiğimiz harita ise cok renkli hikaye yine ağır olsa da ortamı insanın içini açıyor
dlc görevleri hikayeyi bölmez hatta hiçbir görev hikayeyi bölmez
ama önce hikayeyi bitirp sonra dlclere atılman daha sağlıklı olur
birbirine karıştırmamış olursun
saolun blood an wineın ana görevinde baya ilerlemiştim o biraz daha bekleyebilir sanırım iyi forumlar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam üretim penceresi dediğiniz simya zaanat bölümü sanırım doğru mudur bir de bu dlc görevlerini nasıl bir siraya göre yapmam lazım pat pat önüme geleni yapmalı mıyım
şuan ana görev blood and wine ın sanırım kırmızı ve bir vampirin arkasından dedektiflik gibi bir şey yapıyoruz misal şuan bu ana görevi bitirsem blood and wineın sonunu mu görmüş olacağım
Kılıç Ve Zirhlarin Semalarini bulduysan Demircilerde Üretim Kısmında Uretebilirsin zanaat Diyede Geçebilir Türkçe'ye nasıl çevrilmiş bilmiyorum o kısım.

Ben Önce yan görevleri Yapar sonra ana görevden Ilerlerim bazı yan gorevler Hikayeye etki ediyor çünkü örnek bir görev radovid öldürme görevi bir yan görev ama hikayeye etki eder Dialoglar ve oyunun sonundaki sahne buna göre şekillenir yani ben bu şekilde oynuyorum yan Görevlerde CDPR oyunlarında önemlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,446
Üyeler
164,844
Son üye
TimeChanger
Top Bottom