Net bir bilgi bulunmuyor. Tahminimce bu yıl içinde çıkacaktır. Yeni nesil sürümünün ise The Witcher 3 sahiplerine ücretsiz olarak verilmesini bekliyorum....Arkadaşlar witcher 3 yeni nesil ne zaman çıkıcak ve fiyatı ne olur tahminen
Kan emici oyun firmalarına karşı fazla iyimser davranıyor ve düşünüyorsun sanırımNet bir bilgi bulunmuyor. Tahminimce bu yıl içinde çıkacaktır. Yeni nesil sürümünün ise The Witcher 3 sahiplerine ücretsiz olarak verilmesini bekliyorum....
Witcher 3 Sahiplerine Yeni Jenerasyon Güncellemesi Bedava Olarak Sunulucaktır.Kan emici oyun firmalarına karşı fazla iyimser davranıyor ve düşünüyorsun sanırım
Memnum oluruz hep birlikteWitcher 3 Sahiplerine Yeni Jenerasyon Güncellemesi Bedava Olarak Sunulucaktır.
Aksi halde yeni nesil konsollar dışında yüksek satış yapabileceğini mi sanıyorsunuz ? Millet oyunun cıvkını çıkardı. Yeni nesil konsol sahiplerinden ve bilgisayar kullanıcılarından anca oyunu oynamayanlar alabilir. Bakalım bir çıkış yapsın sorunlu, optimizasyon sorunlu mu çıkacak ? Yoksa sorunsuz mu ? Çok var daha....Kan emici oyun firmalarına karşı fazla iyimser davranıyor ve düşünüyorsun sanırım
Şu Anlık Cyberpunk'a Öncelik Veriyorlar Ama 1.5 Update Çıktığına Göre Büyük İhtimalle 1-2 Aya En Kötü Bu Yılın 2. Çeyreği Bitmeden Çıkıcaktır. (Herhangi Bir Erteleme Olmassa Tabikide)Arkadaşlar witcher 3 yeni nesil ne zaman çıkıcak ve fiyatı ne olur tahminen
Hali hazırda Witcher 3 ü satın almış kişilere , next generation ın ücretsiz olacağını CD Project duyurmuştu hocam. 2022 içinde gelmesi planlaniyordu en son.Arkadaşlar witcher 3 yeni nesil ne zaman çıkıcak ve fiyatı ne olur tahminen
Ücretsiz olucak diye biliyorum.Arkadaşlar witcher 3 yeni nesil ne zaman çıkıcak ve fiyatı ne olur tahminen