Neler Yeni

Witcher Evreni Hakkında Bilgili Kişiler Arıyorum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Sorularım var. Gerçekten bilgili birileri varsa yardımcı olabilir mi ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Bir tek ben sevemedim şu evreni.
Ne oyununu, ne dizisini. Çok istedim beğenmeyi, ama başaramadım.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tek ben sevemedim şu evreni.
Ne oyununu, ne dizisini. Çok istedim beğenmeyi, ama başaramadım.
Ben de anlamıyorum çoğu şeyi. Dizisinden hiçbir şey anlamadım zaten.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
belirli bir tecrübem var belki yardımcı olabilirim
İlk şu soruyu soracağım. Herkes Yennefer ve Triss'i karşılaştırıyor. Neden böyle bir şey yapılıyor ? Sana göre hangisi daha iyi ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
İlk şu soruyu soracağım. Herkes Yennefer ve Triss'i karşılaştırıyor. Neden böyle bir şey yapılıyor ? Sana göre hangisi daha iyi ?
öncelikle bu iki kadında büyücü yani sahire yennefer ilk önce kitaplarda yer aldı ve bizim ana karakterimizin ilk sevgilisiydi fakat daha sonra bazı şeyler oldu ve hafızamız gitti bizde yennefırı unuttuk daha sonra triss bizi iyileştirdi falan daha sonra onunla sevgili olduk 1. ve 2. oyunda en son 3. oyuna geçtiğimizde yennefer bizi buluyor işte biraz hesap soruyor ve oyun boyunca 2 seçeneğimiz var ya yenneferı sevgilimiz olucak yada triss bu arada sakın ama sakın 2sinide aynı anda yürütürüm deme sonu pek güzel bitmiyor ben oyunu 20 defa bitirdim ve hep triss i seçtim yennefer biraz daha dik başlı biraz daha sert fakat triss biraz daha yumuşak tatlı cana yakın endişelenen bir kadın ben triss i seçtim hep ve kızıl saçlı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka anlamadığı bir soru olursa sorabilirsin

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
öncelikle bu iki kadında büyücü yani sahire yennefer ilk önce kitaplarda yer aldı ve bizim ana karakterimizin ilk sevgilisiydi fakat daha sonra bazı şeyler oldu ve hafızamız gitti bizde yennefırı unuttuk daha sonra triss bizi iyileştirdi falan daha sonra onunla sevgili olduk 1. ve 2. oyunda en son 3. oyuna geçtiğimizde yennefer bizi buluyor işte biraz hesap soruyor ve oyun boyunca 2 seçeneğimiz var ya yenneferı sevgilimiz olucak yada triss bu arada sakın ama sakın 2sinide aynı anda yürütürüm deme sonu pek güzel bitmiyor ben oyunu 20 defa bitirdim ve hep triss i seçtim yennefer biraz daha dik başlı biraz daha sert fakat triss biraz daha yumuşak tatlı cana yakın endişelenen bir kadın ben triss i seçtim hep ve kızıl saçlı :)
1. oyunun sonunda Geralt , kralı öldürmeye çalışan suikastçiyi öldürüyor. Ama suikastçi de witcher çıkıyor. 2. oyunla bir bağlantısı var mı ? Kralı öldürmeye gelen suikastçi de mi Letho'nun tarafında ? Geralt ve Letho tam olarak nereden tanışıyor ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
1. oyunun sonunda Geralt , kralı öldürmeye çalışan suikastçiyi öldürüyor. Ama suikastçi de witcher çıkıyor. 2. oyunla bir bağlantısı var mı ? Kralı öldürmeye gelen suikastçi de mi Letho'nun tarafında ? Geralt ve Letho tam olarak nereden tanışıyor ?
evet 1. oyunun sonunda ki witcher katili aslında lethonun bir grubunun üyesi ve geralt ve letho kitaplarda tanışıyor istersen söyleyebilirim fakat oyunun sonunda lethoyla konuştuğunda sana zaten her şeyi anlatıyor yennefer ı falan fakat istiyorsan yok ben şimdi öğrenmek istiyorum diye söyleyebilirim bu arada 2. oyun neredeyse tamamen kral katili witcher tarzında ilerliyor

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
evet 1. oyunun sonunda ki witcher katili aslında lethonun bir grubunun üyesi ve geralt ve letho kitaplarda tanışıyor istersen söyleyebilirim fakat oyunun sonunda lethoyla konuştuğunda sana zaten her şeyi anlatıyor yennefer ı falan fakat istiyorsan yok ben şimdi öğrenmek istiyorum diye söyleyebilirim bu arada 2. oyun neredeyse tamamen kral katili witcher tarzında ilerliyor
Tüm oyunları oynadın ve kitapları okudun mu ? Evet anlatmaya zamanın varsa güzel olur. Okuyabilirim hepsini.

Witcher 2 oynuyorum ama hiçbir şey anlamıyorum oyundan.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Tüm oyunları oynadın ve kitapları okudun mu ? Evet anlatmaya zamanın varsa güzel olur. Okuyabilirim hepsini.

Witcher 2 oynuyorum ama hiçbir şey anlamıyorum oyundan.
öncelikle kitapları okumadım fakat kısa özetlerini okudum ben 1. oyunu oynamamıştım 2. oyundan başlamıştım ben ilk başta çoğu yeri anlamamıştım fakat sonra anladım

letho ve geraltın ilk karşılaşması geraltın letho ve adamlarının canını kurtarıyo ve daha sonra letho geralta minnet borcu oluyor geralt bunun üzerinde yenneferi letgo gilin yanına veriyor letho yenneferide alıp ilerlerken yennefer sürekli bunları birbirine düşürmeye çalışıyor aralarını açıyor derken bir gün nilfgaardian tarafından tuzağa düşürülüyorlar ve kral emry letho ve adamlarına bir göre veriyor işgal ediceği ülkelerin krallarını öldürülerse onların witcher okulu tekrardan faaliyete geçiricekler diye lethoda kabul ediyor ve kendi ekibiyle diğer ülkelerin krallarını öldürüyorlar ve suçu kralların yanındaki büyücülere sahirelere atıyor

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
öncelikle kitapları okumadım fakat kısa özetlerini okudum ben 1. oyunu oynamamıştım 2. oyundan başlamıştım ben ilk başta çoğu yeri anlamamıştım fakat sonra anladım

letho ve geraltın ilk karşılaşması geraltın letho ve adamlarının canını kurtarıyo ve daha sonra letho geralta minnet borcu oluyor geralt bunun üzerinde yenneferi letgo gilin yanına veriyor letho yenneferide alıp ilerlerken yennefer sürekli bunları birbirine düşürmeye çalışıyor aralarını açıyor derken bir gün nilfgaardian tarafından tuzağa düşürülüyorlar ve kral emry letho ve adamlarına bir göre veriyor işgal ediceği ülkelerin krallarını öldürülerse onların witcher okulu tekrardan faaliyete geçiricekler diye lethoda kabul ediyor ve kendi ekibiyle diğer ülkelerin krallarını öldürüyorlar ve suçu kralların yanındaki büyücülere sahirelere atıyor
Her şey Nilfgard yüzünden mi oluyor ? Witcher okulu tam olarak ne işe yarıyor ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Her şey Nilfgard yüzünden mi oluyor ? Witcher okulu tam olarak ne işe yarıyor ?
evet her şey nilfgaardian yüzünden oluyor kralları emry sürekli fetih peşinde

witcher okulu ise bazı erkek çocukları alınıp eğitim veriliyor ve daha sonra ot sınavına tabi tutuluyorlar bu sınavdan 10 kişiden sadece 2 si hayatta kalıyor ve witcher olmaya hak kazanıyor ve daha sonra ona witcher formülü uyguluyorlar ve insan üstü özellikler veriliyor yani kısacası witcher okulu witcher eğitim yeri witcher lar buran oluyor bir sürü witcher okulu var mesela kurt okulu bizim karakter kurt okulu witcher sonra ayı okulu kedi okulu ve engerek okulu diye letho engerek okulunda witcher oldu yani lethonun okulu engerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,546
Üyeler
164,326
Son üye
Ufukpkds
Top Bottom