The Witcher Serisi Özel Kutulu Set (7 Kitap) : Andrzej Sapkowski: Amazon.com.tr: Kitap
The Witcher Serisi Özel Kutulu Set (7 Kitap) : Andrzej Sapkowski: Amazon.com.tr: Kitap
www.amazon.com.tr
galiba değil , emin değilim tam.kutusu bu attığım linkteki gibi mi ona göre alacağım indirim bekliyorsum
The Witcher Serisi Kutulu Set 7 Kitap - Bkmkitap
The Witcher Serisi Kutulu Set 7 Kitap en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. The Witcher Serisi Kutulu Set 7 Kitap avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com
dışı bildiğin dümdüz mukavva kutudan çok bişey beklemeyin daha ucuza geliyosa tek tek alıngaliba değil , emin değilim tam.Alıntıyı görüntüle
aynen tr de öyledışı bildiğin dümdüz mukavva kutudan çok bişey beklemeyin daha ucuza geliyosa tek tek alın
tek tek pahalı. metro serisi aldım 4 kitap 480 tek tek kutulu 300dışı bildiğin dümdüz mukavva kutudan çok bişey beklemeyin daha ucuza geliyosa tek tek alın
hocam en son dediğiniz 1 sene önce mibu kadar pahalandımı en son hatırladığım 200 tlydi vay be
metro serisini 40 tl ye almıştım temiz duruyo assassins creed serisinide 50 ye almıştım o da 300-400 tl arası daha okumadım temize satarım altından daha karlı olur (bide metro 3 kitap siz nasıl 4 kitap aldınız)tek tek pahalı. metro serisi aldım 4 kitap 480 tek tek kutulu 300
4. kitap 3 kitap birleşimi ve ek bölüm var sonundametro serisini 40 TL ye almıştım temiz duruyo assassins creed serisinide 50 ye almıştım o da 300-400 TL arası daha okumadım temize satarım altından daha karlı olur (bide metro 3 kitap siz nasıl 4 kitap aldınız)
3 kitabı aldıysanız ona gerek yok4. kitap 3 kitap birleşimi ve ek bölüm var sonunda