Witcher serisi okunur mu?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
Buradan alacağım kitapları tüm seri olarak. Hepsi okumaya değer mi? Oyunlarını da oynuyorum, oyunlardan öncesini mi sonrasını mı anlatıyorlar?

Okunur ancak fiyatına değer mi bilmiyorum. PDF olarak da okuyabilirsin.

Öncesini anlatıyorlar. Hepsi okumaya değer fakat fiyat biraz tuzlu sanki. 200 TL'ye almıştım ben aylaO zaman ilk 7 tane kitap sonra witcher oyunları mı oynanır?
O zaman ilk kitapları okuyacağım sonra ilk oyundan başlayarak oyunları mı oynayacağım?

O zaman ilk kitapları okuyacağım sonra ilk oyundan başlayarak oyunları mı oynayacağım?
Ben ilk olarak oyunları oynayıp sonradan kitapları okumanızı tavsiye ederim. Kafanızda daha güzel görselleşir. Karakterlere daha fazla hakim olursunuz. Andrzej Sapkowski'nin hikayesi ile alakası yok oyunların. CDPR'nin kendi oluşturduğu hikaye. Kitapların bitirdiği yerden alıyor tamamen oyuna özel bir senaryo yazıyorlar. Yani oyunları oynayıp bitirince kitaplar hakkında spoiler almayacaksınız.

Ben ilk olarak oyunları oynayıp sonradan kitapları okumanızı tavsiye ederim. Kafanızda daha güzel görselleşir. Karakterlere daha fazla hakim olursunuz. Andrzej Sapkowski'nin hikayesi ile alakası yok oyunların. CDPR'nin kendi oluşturduğu hikaye. Kitapların bitirdiği yerden alıyor tamamen oyuna özel bir senaryo yazıyorlar. Yani oyunları oynayıp bitirince kitaplar hakkında spoiler almayacaksınız.
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için, son olarak tüm kitaplar kaliteli mi şimdi malum o paraya değsin istiyorum.

Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için, son olarak tüm kitaplar kaliteli mi şimdi malum o paraya değsin istiyorum.
Tabii ki. Fakat şunu da unutmayın ki benim gibi bir Witcher fanından objektif cevap alamazsınız. 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,020
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri