O zaman ilk kitapları okuyacağım sonra ilk oyundan başlayarak oyunları mı oynayacağım?Öncesini anlatıyorlar. Hepsi okumaya değer fakat fiyat biraz tuzlu sanki. 200 TL'ye almıştım ben aylaO zaman ilk 7 tane kitap sonra witcher oyunları mı oynanır?
Ben ilk olarak oyunları oynayıp sonradan kitapları okumanızı tavsiye ederim. Kafanızda daha güzel görselleşir. Karakterlere daha fazla hakim olursunuz. Andrzej Sapkowski'nin hikayesi ile alakası yok oyunların. CDPR'nin kendi oluşturduğu hikaye. Kitapların bitirdiği yerden alıyor tamamen oyuna özel bir senaryo yazıyorlar. Yani oyunları oynayıp bitirince kitaplar hakkında spoiler almayacaksınız.O zaman ilk kitapları okuyacağım sonra ilk oyundan başlayarak oyunları mı oynayacağım?
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için, son olarak tüm kitaplar kaliteli mi şimdi malum o paraya değsin istiyorum.Ben ilk olarak oyunları oynayıp sonradan kitapları okumanızı tavsiye ederim. Kafanızda daha güzel görselleşir. Karakterlere daha fazla hakim olursunuz. Andrzej Sapkowski'nin hikayesi ile alakası yok oyunların. CDPR'nin kendi oluşturduğu hikaye. Kitapların bitirdiği yerden alıyor tamamen oyuna özel bir senaryo yazıyorlar. Yani oyunları oynayıp bitirince kitaplar hakkında spoiler almayacaksınız.
Tabii ki. Fakat şunu da unutmayın ki benim gibi bir Witcher fanından objektif cevap alamazsınız.Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için, son olarak tüm kitaplar kaliteli mi şimdi malum o paraya değsin istiyorum.