Neler Yeni

Yardım Wlmouse beast x mini elime küçük gelir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
Wlmouse beast x mini yada fablous beast alıcam elim yaklasık 19 20 cm (daha büyüyebilir) daha önce g300s denemiştim ve beğenmiştim boyutunu, o yüzden kafamı kurcalıyo arada 600 tl fiyat farkıda var olduğundan mini daha mantıklı geliyo ama çok küçük gelir diyede endişe ediyorum sonuçta 5k az para değil mouse için almışken rahat olsun ve götürsün istiyorum 4 5 sene

Gurkanpiro

80+ Gold
Wlmouse beast x mini yada fablous beast alıcam elim yaklasık 19 20 cm (daha büyüyebilir) daha önce g300s denemiştim ve beğenmiştim boyutunu, o yüzden kafamı kurcalıyo arada 600 tl fiyat farkıda var olduğundan mini daha mantıklı geliyo ama çok küçük gelir diyede endişe ediyorum sonuçta 5k az para değil mouse için almışken rahat olsun ve götürsün istiyorum 4 5 sene
mini kücük bunun orta boylusu vardı sanırım hellıan kullanmıstı baya kucuk dıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pardon ya
bu vıdedoakı ıle karıstırmısım sanırım combat bı yayınında oynamıstı kucuk dıyordu sanırım ıkolojık yada yukselın mouseuydu
Evet yükselin 1 tane short videosu var minisine dair ama adamın el ölcüleri hakkında bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon ya
bu vıdedoakı ıle karıstırmısım sanırım combat bı yayınında oynamıstı kucuk dıyordu sanırım ıkolojık yada yukselın mouseuydu
Burdaki mousela aşağı yukarı benzer boyuttalar aslında wlmouse un orta boyutu

Top Bottom