WLMouse Beast X Pro almayı düşünüyorum, sizce fiyatına değer mi?

pavlos

80+
Reaksiyon skoru
3
Şu an 6.500 lira sanırsam. Sizce bu mouse bu fiyata değer mi? Ben almayı kafaya koydum ancak Bunu alırsan insanlar sana enayi der diyorlar. Düşüncenizi merak ediyorum.

Parasını bilmem ama delikli mouse almayın pişman olabilirsiniz. Hiç rahat değiller.

Merhaba, delikli mouseleri ben de sevmiyorum İbrahim Bey'in dediği gibi. Daha makûl fiyata güzel ürünler gördüm o-o

çok mouse kullandım açık ara en keyif aldığım max'ı oldu ikinci el fiyatları 4k civarında geziyor denemek için alabilirsin zararın olmaz

Parasını bilmem ama delikli mouse almayın pişman olabilirsiniz. Hiç rahat değiller.
Sağ ve Sol tutuş kısmı deliksiz olan versiyonunu alacağım avuç içinde olan delikli kısmı beni rahatsız etmez muhtemelen pek hissim yok orada sadece fiyatını hakediyor mu diye düşünüyorum çünkü şuan Scyrox V6 kullanıyorum fiyatına göre çok makul bir mouse ama çok kaygan hissettiriyor ve taşınabilir değil (1k donglesi yok) ondan dolayı hem oyunlarda rahat edeceğim hemde dışarıda da takılabileceğim görünüşünü sevdiğim mouse ararken bunu düşündüm (delikli olması benim için dezavantaj değil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, delikli mouseleri ben de sevmiyorum İbrahim Bey'in dediği gibi. Daha makûl fiyata güzel ürünler gördüm o-o
Bu tarz bir ürün gördüyseniz atarsanız çok güzel olur (ATK olmazsa çok iyi olur :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,665
Üyeler
174,907
Son üye
Hırpo
Geri