Neler Yeni

WLmouse Sword X vs GPX2

marvexy

80+
Bütçe
6000
WLmouse Sword X vs GPX2

Sizce hangisi ve neden? Bütçe maksimum 6k, başka önerisi olan varsa onu da değerlendirebilirim.

Tutuş: Palm, şu anda DAV2 Mini kullanıyorum.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
tutuş olarak vs çok ayrı ikili sword x gpx

oEnesQlf

80+ Silver
WLmouse Sword X vs GPX2

Sizce hangisi ve neden? Bütçe maksimum 6k, başka önerisi olan varsa onu da değerlendirebilirim.

Tutuş: Palm, şu anda DAV2 Mini kullanıyorum.
WLmouse Sword X veya WLmouse beast x max

marvexy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tutuş olarak vs çok ayrı ikili sword x gpx
gpx2 ve dex olanını deneyebilirim iade de var, sword x ise ergo, ona da alışığım. iade olmaması ve garanti durumlarının uğraştırıcı olması sword'dan beni uzaklaştırıyor. bu seviyede bu ikisinden başka mouse'a yönelemedim. viper v3 pro var ama 8k veremem. belki Pulsar Xlite V3 eS olabilir ama o da sword ile aynı mevzu sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

WLmouse Sword X veya WLmouse beast x max
Delikli hiç kullanmadım. Kalitesi ve kutu içeriğini konuşmaya gerek yok ama dediğim gibi iade olmaması ve garantinin çok uğraştırması beni itiyor. birde scroll wheel problemleri gördüm. keza gpx2 için de malzeme kalitesi kötüymüş.

oEnesQlf

80+ Silver
gpx2 ve dex olanını deneyebilirim iade de var, sword x ise ergo, ona da alışığım. iade olmaması ve garanti durumlarının uğraştırıcı olması sword'dan beni uzaklaştırıyor. bu seviyede bu ikisinden başka mouse'a yönelemedim. viper v3 pro var ama 8k veremem. belki Pulsar Xlite V3 eS olabilir ama o da sword ile aynı mevzu sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Delikli hiç kullanmadım. Kalitesi ve kutu içeriğini konuşmaya gerek yok ama dediğim gibi iade olmaması ve garantinin çok uğraştırması beni itiyor. birde scroll wheel problemleri gördüm. keza gpx2 için de malzeme kalitesi kötüymüş.
Gpx dex eline uyuyorsa alabilirsin ama malzeme kalitesi 5 6 bin tl ye değmez 1000 tl lik mouse hissi veriyor eğer malzeme kalitesi önemsiz diyorsan gpx dex alıp deneyebilirsin

frqn

80+
WLmouse almanı öneririm, hafif ve daha f/p, bütçen çoksa çak geç, verdiğin paraya değsin bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,433
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom