WLmouse Sword X veya WLmouse beast x maxWLmouse Sword X vs GPX2
Sizce hangisi ve neden? Bütçe maksimum 6k, başka önerisi olan varsa onu da değerlendirebilirim.
Tutuş: Palm, şu anda DAV2 Mini kullanıyorum.
gpx2 ve dex olanını deneyebilirim iade de var, sword x ise ergo, ona da alışığım. iade olmaması ve garanti durumlarının uğraştırıcı olması sword'dan beni uzaklaştırıyor. bu seviyede bu ikisinden başka mouse'a yönelemedim. viper v3 pro var ama 8k veremem. belki Pulsar Xlite V3 eS olabilir ama o da sword ile aynı mevzu sıkıntı.tutuş olarak vs çok ayrı ikili sword x gpx
Delikli hiç kullanmadım. Kalitesi ve kutu içeriğini konuşmaya gerek yok ama dediğim gibi iade olmaması ve garantinin çok uğraştırması beni itiyor. birde scroll wheel problemleri gördüm. keza gpx2 için de malzeme kalitesi kötüymüş.WLmouse Sword X veya WLmouse beast x max
Gpx dex eline uyuyorsa alabilirsin ama malzeme kalitesi 5 6 bin tl ye değmez 1000 tl lik mouse hissi veriyor eğer malzeme kalitesi önemsiz diyorsan gpx dex alıp deneyebilirsingpx2 ve dex olanını deneyebilirim iade de var, sword x ise ergo, ona da alışığım. iade olmaması ve garanti durumlarının uğraştırıcı olması sword'dan beni uzaklaştırıyor. bu seviyede bu ikisinden başka mouse'a yönelemedim. viper v3 pro var ama 8k veremem. belki Pulsar Xlite V3 eS olabilir ama o da sword ile aynı mevzu sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Delikli hiç kullanmadım. Kalitesi ve kutu içeriğini konuşmaya gerek yok ama dediğim gibi iade olmaması ve garantinin çok uğraştırması beni itiyor. birde scroll wheel problemleri gördüm. keza gpx2 için de malzeme kalitesi kötüymüş.