Neler Yeni

WordPress'de Kendi temamızı ekleme var mı?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sorum başlıkta ayrıca WordPress'den site yapmak istemiyorum, peki eklenti/plugin nasıl yüklerim ve çalıştırabilirim? Kontrol paneli işini nasıl yapabilirim.
Eklenti olarak bana içerik paylaşabileceğim bir eklenti lazım.
@Mehmet Yılmaz bilginiz vardır. Donanımarşiv sitesini WordPress'den mi yaptınız? Yapmadıysanız hangi içerik paylaşım eklentisini kullanıyorsunuz?

Rootz

80+
Wordpress çok geniş bir sistem, istediğin şekle girebilir. Sadece bir tema yükleyerek içerik paylaşımı yapmaya başlayabilirsin ekstra bir şey yapmana gerek yok. Ek özellikler için de eklenti yükleyeceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Wordpress ile yapmak istemiyorum demişsin ama şuan piyasada daha kolay kullanımı* olan bir alternatifi yok :)

*Joomla ve Drupal gibi sağlam alternatifleri var ama onlar bir tık daha profesyonel kullanılıyor.

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wordpress çok geniş bir sistem, istediğin şekle girebilir. Sadece bir tema yükleyerek içerik paylaşımı yapmaya başlayabilirsin ekstra bir şey yapmana gerek yok. Ek özellikler için de eklenti yükleyeceksin.

Ayrıca Wordpress ile yapmak istemiyorum demişsin ama şuan piyasada daha kolay kullanımı* olan bir alternatifi yok :)

*Joomla ve Drupal gibi sağlam alternatifleri var ama onlar bir tık daha profesyonel kullanılıyor.
Kendim yazacaktım ama onlara da plugin eklenmiyor onlarıda kendim yazmam gerekiyor sanırım. PS üzerinden bir tema hazırlayıp WordPress'de ekleme şansım var mı?

Rootz

80+
Kendim yazacaktım ama onlara da plugin eklenmiyor onlarıda kendim yazmam gerekiyor sanırım. PS üzerinden bir tema hazırlayıp WordPress'de ekleme şansım var mı?

Temayı kodlaman gerekiyor. PSD to CSS yapman lazım yani.

O kadar uğraşmana gerek yok bence. WP'de ücretli/ücretsiz binlerce tema mevcut zaten.

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Temayı kodlaman gerekiyor. PSD to CSS yapman lazım yani.

O kadar uğraşmana gerek yok bence. WP'de ücretli/ücretsiz binlerce tema mevcut zaten.
Bende video izliyordum yapılabiliyormuş.
Baya emek istiyor. 😂 İlkin hazır bir Temayı özelleştirip kullanırım sonra kendim yazarım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,330
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kendi panelinden bile kuruluyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ücretli olarak Themeforest ama dolar kuru can yakar
Ücretsiz olarak da Mehmet hocamın dediği gibi panelden direk kurabilirsin.
Oraya bakıyordum canımı çok yakıyor en son 6 aylık 200TL'lik buldum bir tane içinde 6 tane plugin var. X theme diye.
İnternetim kısıtlı olduğu için çok araştırma yapamıyorum. 100MB kaldı. 😭

Rootz

80+
Oraya bakıyordum canımı çok yakıyor en son 6 aylık 200TL'lik buldum bir tane içinde 6 tane plugin var. X theme diye.
İnternetim kısıtlı olduğu için çok araştırma yapamıyorum. 100MB kaldı. 😭

Aylık değil oradaki lisans ücretleri genelde tek seferlik ve kalıcı hocam. 6 aylık dediği destek süresidir. 2 sene önce aldığım temayı hala kullanıyorum. Sadece ticket harici destek alamıyorum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aylık değil oradaki lisans ücretleri genelde tek seferlik ve kalıcı hocam. 6 aylık dediği destek süresidir. 2 sene önce aldığım temayı hala kullanıyorum. Sadece ticket harici destek alamıyorum
İyimiş o zaman.

Top Bottom